Lirik lagu Via Vallen Pantai Papuma Dadi Kenangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nyawang Fotomu
Kroso Kangen Atiku
Tambah Soyo Jeru
Ono Ning Batinku

Aku Kelingan Nalikane Kowe
Arep Lungo Ninggalke Aku
Ning Pasir Putih Tak Pendem Tresnoku
Nganti Kapan Sanggup Aku Ngenteni Tekomu

Pantai Papuma Dadi Kenangan
Tresnoku Iki Ora Bakal Ilang

Gedene Ombak Segoro
Ning Laut Kidul Watu Ulo
Nggawe Atiku Soyo Nelongso
Tresnoku Iki Wes Kok Gowo Lungo

Pantai Papuma Dadi Kenangan
Tresnoku Iki Ora Bakal Ilang

Gedene Ombak Segoro
Ning Laut Kidul Watu Ulo
Nggawe Atiku Soyo Nelongso
Tresnoku Iki Wes Kok Gowo Lungo

Nyawang Fotomu
Kroso Kangen Atiku
Tambah Soyo Jeru
Ono Ning Batinku

Aku Kelingan Nalikane Kowe
Arep Lungo Ninggalke Aku
Ning Pasir Putih Tak Pendem Tresnoku
Nganti Kapan Sanggup Aku Ngenteni Tekomu

Pantai Papuma Dadi Kenangan
Tresnoku Iki Ora Bakal Ilang

Gedene Ombak Segoro
Ning Laut Kidul Watu Ulo
Nggawe Atiku Soyo Nelongso
Tresnoku Iki Wes Kok Gowo Lungo

Pantai Papuma Dadi Kenangan
Tresnoku Iki Ora Bakal Ilang

Gedene Ombak Segoro
Ning Laut Kidul Watu Ulo
Nggawe Atiku Soyo Nelongso
Tresnoku Iki Wes Kok Gowo Lungo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Pantai Papuma Dadi Kenangan, lirik Pantai Papuma Dadi Kenangan Via Vallen, lirik Via Vallen Pantai Papuma Dadi Kenangan, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap, Download Lirik Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan Via Vallen, Chord dan Lirik Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan Via Vallen, Terjemahan Lirik Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan Via Vallen,Via Vallen Dangdut - Lirik Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan, Profil Via Vallen dan Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan, Genre Dangdut - Lirik Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan Via VallenPantai Papuma Dadi Kenangan
  Via Vallen   Writed by Admin  568x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram