Lirik lagu Via Vallen Ninggal Janji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dulu Begitu Indah
Saaat Kau Bersamaku
Dulu Begitu Mesra
Saat Kau Di Sampingku

Namun Semua Itu
Pupus, Hilang
Dan Tak Tersisa Lagi
Janji Yang Kau Ucap Dulu Itu
Tinggalah Kenangan

Aku Mbyen Wes Tau Dadi Bojomu
Nanging Opo Kowe Ninggalke Awakku
Opo Pancen Tresnamu Ra Cukup Siji
Koe Lungo Tego Ninggalke Sumpah Lan Janji

Jarene Ra Mblenjanji
Jebul Nyatane Endi
Lungo Ara Bali-bali
Malah Ninggalke Janji

Opo Wes Ra Kelingan
Karo Awakku Iki
Sing Mbyen Tok Tresnani
Roso Tekan E Mati

Yen Ngono Cen Pengenmu
Ngomong O Terus Terang
Rausah Gawe Coro
Medotke Sesambungan

Nek Wes Cukup Semene
Anggonmu Le Bebrayan
Kabeh Tk Pupus Wae
Timbang Ngrusak Pikiran

Aku Mbyen Wes Tau Dadi Bojomu
Nanging Opo Kowe Ninggalke Awakku
Opo Pancen Tresnamu Ra Cukup Siji
Koe Lungo Tego Ninggalke Sumpah Lan Janji

Yen Kabeh Mau Salahku Aku Njaluk Ngapura
Opo Koe Lungo Mergo Aku Ra Sugeh Bondo
Omonganmu Polah Tingkahmu Ratau Ngajeni Aku
Sak Kepenak E Dewe Awakmu Gawe Loro Atiku
Opo Iki Garis E Aku Ro Kowe Pisah
Wes Wegah Gagas Wanito Sing Gawe Urepku Bubrah

Saiki Aku Kudu Moveon
Nglalekke Alon-alon
Mugo Oleh Gantine Kui Bakal Kelakon

Aku Mbyen Wes Tau Dadi Bojomu
Nanging Opo Kowe Ninggalke Awakku
Opo Pancen Tresnamu Ra Cukup Siji
Koe Lungo Tego Ninggalke Sumpah Lan Janji

Aku Mbyen Wes Tau Dadi Bojomu
Nanging Opo Kowe Ninggalke Awakku
Opo Pancen Tresnamu Ra Cukup Siji
Koe Lungo Tego Ninggalke Sumpah Lan Janji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ninggal Janji Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Ninggal Janji, lirik Ninggal Janji Via Vallen, lirik Via Vallen Ninggal Janji, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  304x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram