Lirik lagu Happy Asmara Nembung Katresnan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nompo Tresnamu Nyanding Sliramu
Gawe Ayem Tentrem Ning Atiku
Krungu Ucapmu Nembung Katresnan
Nambahi Yakinku Tenanan

Mergo Sak Durunge Aku
Wes Nyimpen Roso Ning Sliramu

Nompo Tresnamu Nyanding Sliramu
Gawe Ayem Tentrem Ning Atiku
Krungu Ucapmu Nembung Katresnan
Nambahi Yakinku Tenanan

Mergo Sak Durunge Aku
Wes Nyimpen Roso Ning Sliramu

Sing Tak Jaluk Ojo Nganti Sudo
Roso Tresnomu
Senajan Mbesok Wis Malih Putih Rambutku

Sing Tak Jaluk Ojo Nganti Sudo
Roso Sayangmu
Senajan Mbesok Wis Malih Luntur
Pasuryanku

Nompo Tresnamu Nyanding Sliramu
Gawe Ayem Tentrem Ning Atiku
Krungu Ucapmu Nembung Katresnan
Nambahi Yakinku Tenanan

Mergo Sak Durunge Aku
Wes Nyimpen Roso Ning Sliramu

Sing Tak Jaluk Ojo Nganti Sudo
Roso Tresnomu
Senajan Mbesok Wis Malih Putih Rambutku

Sing Tak Jaluk Ojo Nganti Sudo
Roso Sayangmu
Senajan Mbesok Wis Malih Luntur
Pasuryanku
Senajan Mbesok Wis Malih Luntur
Pasuryanku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nembung Katresnan Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Nembung Katresnan, lirik Nembung Katresnan Happy Asmara, lirik Happy Asmara Nembung Katresnan, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  314x     Sunday, 15-03-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram