Lirik lagu Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu Ttm
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Koe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku
Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung
Opo Koe Ra Kelingan Mbiyen Mlaku Bebarengan
Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Ra Bakal Ilang, Sayang

Duh Koe Cah Ayu Isih Urip Ono Ning Atiku
Aku Ra Iso Lilo Lungomu Ra Bakal Tak Tompo
Koyo Gedening Ombak Segoro Ning Laut Kae
Pesisir Pasir Putih Sing Tau Dadi Seksine

Nalikone Isih Urip Madep Mantep Bebarengan
Janji-janjimu Palsumu Saiki Dadi Kenangan
Putih-putih Rembulan Padang-padange Lintang
Tiada Yang Lain Cintaku Untukmu Sayang

Aku Ra Iso Lali Udan Grimis Sing Dadi Seksi
Durung Sempet Tak Rabeni, Janjimu Wis Tok Blinjani

Koe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku
Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung
Opo Koe Ra Kelingan Mbiyen Mlaku Bebarengan
Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Ra Bakal Ilang, Sayang

Saiki Bubar Cerito Tresnoku Tok Gowo Lungo
Janji Jaman Semono Koe Bakal Prasetyo
Aku Ra Iso Lilo Sampeyan Medot Tresno
Manut Karep Wong Tuo Nggandeng Lanangan Liyo

Loro Rasane Ati Sampeyan Ingkar Janji
Mbrebes Mili Eluhku Iki Ra Iso Tak Gondeli
Mung Siji Dongaku Koe Bali Marang Awakku
Bakal Tak Tunggu Sak Kuat-kuate Atiku

Aku Ra Iso Lali Udan Grimis Sing Dadi Seksi
Durung Sempet Tak Rabeni Janjimu Wis Tok Blinjani

Koe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku
Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung
Opo Koe Ra Kelingan Mbiyen Mlaku Bebarengan
Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Ra Bakal Ilang, Sayang

Koe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku
Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung

Koe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku
Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung
Opo Koe Ra Kelingan Mbiyen Mlaku Bebarengan
Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Ra Bakal Ilang, Sayang

Koe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku
Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung
Opo Koe Ra Kelingan Mbiyen Mlaku Bebarengan
Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Ra Bakal Ilang Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ttm Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu, lirik lagu Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu Ttm, lirik Ttm Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu, lirik Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu Ttm, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu terlengkap, Download Lirik Lagu Ttm Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu, Chord dan Lirik Lagu Ttm Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu, Terjemahan Lirik Lagu Ttm Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu,Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu - Lirik Lagu Ttm, Profil Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu dan Lagu Ttm, Genre - Lirik Lagu Ttm Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun MasalaluTtm
  Ndx A.k.a Feat Tewas Tertimbun Masalalu   Writed by Admin  638x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram