Lirik lagu Dewi Kirana Kumat Edane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wis Lawas Nahan Sabare Hooo
Wis Bli Kuat Nahan Larane Aduh Kakang
Ora Eling Ning Keluarga Hoo
Wadon Maning Demenan Maning

Sampean Akeh Bohonge Hoo
Ngucap Janji Cuma Ning
Lambe Aduh Sayang
Sampe Pegel Kula Mikire
Pasrah Batin Priben Baguse

Reff:
Duh Aduh Kakang Kulane Wirang
Akeh Wong Ngomong
Kakang Hidung Belang

Duh Aduh Kakang Paling Tek Sayang
Tapi Buktine Kakang Mata Keranjang

Sing Sabar Sayang Kabeh Mung Cobaan
Ning Jero Dada
Mung Yayang Sing Tek Cinta

Akeh Wong Ngomong
Sun Bli Kuat Wirange
Akeh Wong Kanda
Kakang Kumat Edane

Wis Lawas Nahan Sabare Hooo
Wis Bli Kuat Nahan Larane Aduh Kakang
Ora Eling Ning Keluarga Hoo
Wadon Maning Demenan Maning

Reff:
Duh Aduh Kakang Kulane Wirang
Akeh Wong Ngomong
Kakang Hidung Belang

Duh Aduh Kakang Paling Tek Sayang
Tapi Buktine Kakang Mata Keranjang

Sing Sabar Sayang Kabeh Mung Cobaan
Ning Jero Dada
Mung Yayang Sing Tek Cinta

Akeh Wong Ngomong
Sun Bli Kuat Wirange
Akeh Wong Kanda
Kakang Kumat Edane

Wis Lawas Nahan Sabare Hooo
Wis Bli Kuat Nahan
Larane Aduh Kakang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kumat Edane Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Kumat Edane, lirik Kumat Edane Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Kumat Edane, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap, Download Lirik Lagu Kumat Edane Dewi Kirana, Chord dan Lirik Lagu Kumat Edane Dewi Kirana, Terjemahan Lirik Lagu Kumat Edane Dewi Kirana,Dewi Kirana Dangdut - Lirik Lagu Kumat Edane, Profil Dewi Kirana dan Lagu Kumat Edane, Genre Dangdut - Lirik Lagu Kumat Edane Dewi KiranaKumat Edane
  Dewi Kirana   Writed by Admin  438x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram