Lirik lagu Ndx A.k.a Korban Katresnanan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ciri-ciri Mantan Yang Getun
Siji Takon Kabar
Kedua Ngomong Kangen Pengen Ketemu
Ke Three Khamu Ngejak Huwe Holan

Rosone Tresno Iki Wis Ilang
Ibarat Kembang Kabur Kanginan
Gede Ombak Nabrak Karang
Jembar Ati Nompo Kasunyatan
Aku Iso Gawe Luweh Loro
Ketimbang Batinku Kesikso, Aku Lungo

Pangapurane Ora Iso Mbaleni Tresno
Ketimbang Atiku Mati Alus Keloro-loro

Ilang Roso Katresnan Sak Ikine Dadi Kenangan
Ibarat Godong Garing Sing Kabur Kanginan
Atiku Remuk Ra Karuan

Ati Lan Batin Iki Ora Iso Tok Apusi
Aku Ngampet Loro Ning Njero Dodo
Atiku Jembar Koyo Segoro

Ikhlasno Aku Nggandeng Wong Liyo
Roso Sayange Ora Nggawe Loro
Wes Rasah Nangis Wes Rasah Ngemis
Cukup Semene Iki Dalane
Eman-eman Kasih Sayangku Eman-eman Lehku Setia
Getun Kui Tibo Mburi

Pangapurane Ora Iso Mbaleni Tresno
Ketimbang Atiku Mati Alus Keloro-loro

Ilang Roso Katresnan Sak Ikine Dadi Kenangan
Ibarat Godong Garing Sing Kabur Kanginan
Atiku Remuk Ra Karuan
Ati Lan Batin Iki Ora Iso Tok Apusi
Aku Ngampet Loro Ning Njero Dodo
Atiku Jembar Koyo Segoro

Ilang Roso Katresnan Sak Ikine Dadi Kenangan
Ibarat Godong Garing Sing Kabur Kanginan
Atiku Remuk Ra Karuan
Ati Lan Batin Iki Ora Iso Tok Apusi
Aku Ngampet Loro Ning Njero Dodo
Atiku Jembar Koyo Segoro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Korban Katresnanan Ndx A.k.a, lirik lagu Ndx A.k.a Korban Katresnanan, lirik Korban Katresnanan Ndx A.k.a, lirik Ndx A.k.a Korban Katresnanan, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap
  Ndx A.k.a   Writed by Admin  339x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram