Lirik lagu Ghea Monderella Kidung Wahyu Kolosebo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Rumekso Ingsun Laku Nisto Ngoyo Woro
Kelawan Mekak Howo, Howo Kang Dur Angkoro
Senajan Syetan Gentayangan Tansah Gawe Rubedo
Hinggo Pupusing Jaman

Hameteg Insun Nyirep Geni Wiso Murko
Meper Hardaning Ponco Saben Ulesing Netro
Linambaran Sih Kawelasan Ingkang Paring Kamulyan
Sang Hyang Jati Pengeran

Jiwanggo Kalbu Samodro Pepuntoning Laku
Tumuju Dateng Gusti Dzat Kanga Amurbo Dumadi
Manunggaling Kawulo Gusti Krenteg Ati Bakal Dumadi
Mukti Ingsun Tanpo Piranti

Sumebyar Ing Suksmo Madu Sarining Perwito
Maneko Warno Prodo Mbangun Projo Sampurno
Sengkolo Tido Mukso Kolobendu Nyoto Sirno
Tyasing Roso Mardiko




Mugiyo Den Sedyo Pusoko Kalimosodo
Yekti Dadi Mustiko Sakjroning Jiwo Rogo
Bejo Mulyo Waskito Digdoyo Bowo Leksono
Byar Manjing Sigro Sigro

Apuh Sepuh Wutuh Tan Keno Iso Paneluh
Gagah Bungah Sumringah Ndadar Ing Wayah Wayah
Satriyo Toto Sembodo Wirotomo Katon Sewu Kartiko
Ketaman Wahyu Kolosebo

Memuji Ingsun Kanti Suwito Linuhung
Segoro Gondo Arum Swuh Rep Dupo Kumelun
Ginulah Niat Ingsun Hangidung Sabdo Kang Luhur
Titahin Sang Hyang Agung

Rembesing Tresno Tondo Luhing Netro Roso
Roso Rasaning Ati Kadyo Tirto Kang Suci
Kawistoro Jopo Montro Kondang Dadi Pepadang
Palilahing Sang Hyang Wenang

Nowo Dewo Jawoto Talisantiko Bawono
Prasido Sidikoro Ing Sasono Asmoro Loyo
Sri Narendro Kolosebo Winisudo Ing Gegono
Datan Gingsir Sewu Waro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kidung Wahyu Kolosebo Ghea Monderella, lirik lagu Ghea Monderella Kidung Wahyu Kolosebo, lirik Kidung Wahyu Kolosebo Ghea Monderella, lirik Ghea Monderella Kidung Wahyu Kolosebo, Kumpulan lirik lagu Ghea Monderella terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Ghea Monderella terlengkap
  Ghea Monderella   Writed by Admin  644x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram