Lirik lagu Via Vallen Kepelet Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sayang Tidak Bisakah Engkau
Seperti Yang Aku Maui
Mencintaiku Setulus Hati
Takkan Lukai Hatiku

Manis Pancen Omongmu
Gawe Awakku Ora Biso Turu
Atiku Kelet Koyo Kepelet
Manut Karo Opo Sing Mbok Reko

Manis Gula Batu Tak Semanis Omonganmu
Gawe Atiku Kepileng Krungu Rayuan Dirimu
Tapi Opo Sing Tak Delok Ning Ngarep Moto
Tibo Kowe Bagi Sayang Karo Wong Liyo

Ikhlasno Aku Lungo, Ikhlasno Aku Adoh
Timbang Urip Nelongso
Lagi Kangen Disayang, Lagi Butuh Disentuh
Kok Gawe Tambal Butuh

Aku Iki Menungso, Ora Klambi
Lek Gak Butuh Tetep Nong Jero Lemari
Aku Pengen Disayang, Aku Pengen Dicinta
Aku Menungso Sing Nduweni Roso


Aku Iki Menungso, Ora Klambi
Lek Gak Butuh Tetep Nong Jero Lemari
Aku Pengen Disayang, Aku Pengen Dicinta
Aku Menungso Sing Nduweni Roso

Manis Pancen Omongmu, Gawe Awakku Ora Biso Turu
Atiku Kelet Koyo Kepelet, Manut Karo Opo Sing Mbok Reko

Manis Gula Batu Tak Semanis Omonganmu
Gawe Atiku Kepileng Krungu Rayuan Dirimu
Tapi Opo Sing Tak Delok Ning Ngarep Moto
Tibo Kowe Bagi Sayang Karo Wong Liyo

Ikhlasno Aku Lungo, Ikhlasno Aku Adoh
Timbang Urip Nelongso
Lagi Kangen Disayang, Lagi Butuh Disentuh
Kok Gawe Tambal Butuh

Aku Iki Menungso, Ora Klambi
Lek Gak Butuh Tetep Nong Jero Lemari
Aku Pengen Disayang, Aku Pengen Dicinta
Aku Menungso Sing Nduweni Roso

Aku Iki Menungso, Ora Klambi
Lek Gak Butuh Tetep Nong Jero Lemari
Aku Pengen Disayang, Aku Pengen Dicinta
Aku Menungso Sing Nduweni Roso

Aku Iki Menungso, Ora Klambi
Lek Gak Butuh Tetep Nong Jero Lemari
Aku Pengen Disayang, Aku Pengen Dicinta
Aku Menungso Sing Nduweni Roso

Aku Iki Menungso, Ora Klambi
Lek Gak Butuh Tetep Nong Jero Lemari
Aku Pengen Disayang, Aku Pengen Dicinta
Aku Menungso Sing Nduweni Roso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kepelet Sayang Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Kepelet Sayang, lirik Kepelet Sayang Via Vallen, lirik Via Vallen Kepelet Sayang, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  253x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram