Lirik lagu Abiel Jatnika Kapalang Nyaah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Teu Wasa Kedah Ngantosan
Kanteunan Mun Lami
Hasrat Hate Ngagedur
Hoyong Patarema Dina Soca Sanaos Sakiceup

Ieu Hate Teu Puguh Rasa
Da Bongan Kapalang Nyaah
Mondok Ge Teu Tibra
Kanteunan Ngimpen Simpe

Sok Hoyong Ngebatkeun
Lamunan Anjeun
Nu Sakitu Anteungna
Ngogo Teuteupan

Sok Hoyong Nyieuhkeun Ieu Kakangeun
Tapi Karasa Asa Leuwih Kasiksa Nalangsa

Mun Tea Mah Anjeun
Rek Ngagoda Duh Gening Ku Tega

Ieu Hate Teu Puguh Rasa
Da Bongan Kapalang Nyaah
Mondok Ge Teu Tibra
Kanteunan Ngimpen Simpe

Sok Hoyong Ngebatkeun
Lamunan Anjeun
Nu Sakitu Anteungna
Ngogo Teuteupan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kapalang Nyaah Abiel Jatnika, lirik lagu Abiel Jatnika Kapalang Nyaah, lirik Kapalang Nyaah Abiel Jatnika, lirik Abiel Jatnika Kapalang Nyaah, Kumpulan lirik lagu Abiel Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Abiel Jatnika terlengkap
  Abiel Jatnika   Writed by Admin  2003x     Monday, 22-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram