Lirik lagu Abiel Jatnika Teu Sangka
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Laut
Najan Jeuro Masih Bisa Diteuleuman
Hate Jalma Mah Gening Saha Nu Terang
Najan De'et Teu Kakoet
Anu Sakitu Deudeuhna Teu Sangka Gening Teu Sangka
Satukangeun Teu Satia

Anjeun
Salami Ieu Teh Meureun Nyandiwara
Kadeudeuh Cintana Ukur Pura-pura
Teu Jeung Hate Teu Jeung Rasa
Sajeuroning Deudeuh Sayang Hate Rasa Mah Ngalayang
Meulit Eunteup Dinu Lian

[Reff :]
Jauh-jauh
Jauh Tina Panyangka
Sangka'an Mah Cintana Ti Lahir Tumekaning Batin
Asih Adi Gigireun
Dina Mangsa Hareupeun
Satukangeun Cinta Dibikeun Ka Deungeun

Peurih - Peurih
Karasa Peurih Sanggeus Nyaho Cintana Ngan Saukur Akon-akon
Gening Ari Gigireun Dinaangsa Hareupeun Satukangeun Cinta Dibikeun Kadeungeun
Duuh Gusti Kedah Kumaha
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Teu Sangka Abiel Jatnika, lirik lagu Abiel Jatnika Teu Sangka, lirik Teu Sangka Abiel Jatnika, lirik Abiel Jatnika Teu Sangka, Kumpulan lirik lagu Abiel Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Abiel Jatnika terlengkap
  Abiel Jatnika   Writed by Admin  642x     Sunday, 13-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome