Lirik lagu Via Vallen Kangen Setengah Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kerlap Kerlip Lintang Ana Ring Awang - Awang
Ngengetaken Isun Rikala Ambi Rika
Semilire Angin Ana Ring Wayah Wengi
Nambyahi Sepine Ati Hang Magih Dewekan

Kerlap Kerlip Lintang Ana Ring Awang - Awang
Ngengetaken Isun Rikala Ambi Rika
Semilire Angin Ana Ring Wayah Wengi
Nambyahi Sepine Ati Hang Magih Dewekan

Duh Nelangsa Rasane Ati
Pingin Ketemu Tapi Sing Bisa
Kaya Dene Mangsa Ketiga
Ngenteni Banyu Udan Teka
Kangen Iki Setengah Mati
Mung Rika Hang Bisa Nambyani
Sayang Riko Saiki Nong Ngendi
Wis Suwe Sun Nganten - Nganteni

Kerlap Kerlip Lintang Ana Ring Awang - Awang
Ngengetaken Isun Rikala Ambi Rika
Semilire Angin Ana Ring Wayah Wengi
Nambyahi Sepine Ati Hang Magih Dewekan

Duh Nelangsa Rasane Ati
Pingin Ketemu Tapi Sing Bisa
Kaya Dene Mangsa Ketiga
Ngenteni Banyu Udan Teka
Kangen Iki Setengah Mati
Mung Rika Hang Bisa Nambyani
Sayang Riko Saiki Nong Ngendi
Wis Suwe Sun Nganten - Nganteni

Duh Nelangsa Rasane Ati
Pingin Ketemu Tapi Sing Bisa
Kaya Dene Mangsa Ketiga
Ngenteni Banyu Udan Teka
Kangen Iki Setengah Mati
Mung Rika Hang Bisa Nambyani
Sayang Riko Saiki Nong Ngendi
Wis Suwe Sun Nganten - Nganteni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kangen Setengah Mati Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Kangen Setengah Mati, lirik Kangen Setengah Mati Via Vallen, lirik Via Vallen Kangen Setengah Mati, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  348x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram