Lirik lagu Happy Asmara Kakean Mikir
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Tak Enteni Ndang Ono Janur Melengkung
Yen Pancen Sik Ngambang Atimu
Koncoan Wae Tiwas Mburi Getun

Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Buktekno Ndang Ono Janur Melengkung
Lungguh Jejer Ono Pelaminan
Diramekno Konco Dangdutan

Abot Tak Songgo Suwene Bebarengan
Nyambung Tali Tresno Tansah Rasane Ngambang
Mending Ndang Mantenan Mergo Wedi Kelangan
Mengo Yen Tresno Ngabar Cintaku Engkau Buang

Jare Yen Tresno Ning Penghulu Ngomong Sayang
Tresno Ra Semayan Mung Kakehan Alesan
Ndang Nyebar Undangan Kanco Konco Sanak Kandhang
Ojo Banter Janji Koyo Mercon Bantingan

Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Tak Enteni Ndang Ono Janur Melengkung
Yen Pancen Sik Ngambang Atimu
Koncoan Wae Tiwas Mburi Getun

Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Buktekno Ndang Ono Janur Melengkung
Lungguh Jejer Ono Pelaminan
Diramekno Konco Dangdutan

Abot Tak Songgo Suwene Bebarengan
Nyambung Tali Tresno Tansah Rasane Ngambang
Mending Ndang Mantenan Mergo Wedi Kelangan
Mengo Yen Tresno Ngabar Cintaku Engkau Buang

Jare Yen Tresno Ning Penghulu Ngomong Sayang
Tresno Ra Semayan Mung Kakehan Alesan
Ndang Nyebar Undangan Kanco Konco Sanak Kandhang
Ojo Banter Janji Koyo Mercon Bantingan

Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Tak Enteni Ndang Ono Janur Melengkung
Yen Pancen Sik Ngambang Atimu
Koncoan Wae Tiwas Mburi Getun

Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Buktekno Ndang Ono Janur Melengkung
Lungguh Jejer Ono Pelaminan
Diramekno Konco Dangdutan

Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Tak Enteni Ndang Ono Janur Melengkung
Yen Pancen Sik Ngambang Atimu
Koncoan Wae Tiwas Mburi Getun

Yen Pancen Kowe Tresno Aku
Buktekno Ndang Ono Janur Melengkung
Lungguh Jejer Ono Pelaminan
Diramekno Konco Dangdutan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kakean Mikir Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Kakean Mikir, lirik Kakean Mikir Happy Asmara, lirik Happy Asmara Kakean Mikir, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  185x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu