Lirik lagu Jihan Audy Digawe Asyik
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Janjine Arep Dirabi
Nganti Saiki Ra Ono Bukti
Jane Lali Opo Lali
Yen Ra Sido Yo Wes Tresnamu Tak Prei

Janjine Arep Dirabi
Malah Ngilang Nganti Saiki
Jane Kepincut Cah Endi
Yen Ra Sido Rabi Yowes Tak Esemi

Aku Mung Mbok Semayani
Php Yen Bakal Rabi
Mergo Tresno Kowe Tak Enteni
Tapi Engkau Yang Lupa Diri
Kecantol Wong Liyo Terus Lali

Timbang Mumet Miker Kowe
Penak Gawe Turu Wae
Njero Ngimpi Golek Liyane
Yo Wes Ben Kowe Tak Lalekne
Mbok Tinggal Mlayu Tak Esemi Wae

Tak Esemi Wae
Digawe Asyik Mikir Liyane

Janjine Arep Dirabi
Nganti Saiki Ra Ono Bukti
Jane Lali Opo Lali
Yen Ra Sido Yo Wes Tresnamu Tak Prei

Janjine Arep Dirabi
Malah Ngilang Nganti Saiki
Jane Kepincut Cah Endi
Yen Ra Sido Rabi Yowes Tak Esemi

Aku Mung Mbok Semayani
Php Yen Bakal Rabi
Mergo Tresno Kowe Tak Enteni
Tapi Engkau Yang Lupa Diri
Kecantol Wong Liyo Terus Lali

Timbang Mumet Miker Kowe
Penak Gawe Turu Wae
Njero Ngimpi Golek Liyane
Yo Wes Ben Kowe Tak Lalekne
Mbok Tinggal Mlayu Tak Esemi Wae

Tak Esemi Wae
Digawe Asyik Mikir Liyane

Janjine Arep Dirabi
Nganti Saiki Ra Ono Bukti
Jane Lali Opo Lali
Yen Ra Sido Yo Wes Tresnamu Tak Prei

Janjine Arep Dirabi
Malah Ngilang Nganti Saiki
Jane Kepincut Cah Endi
Yen Ra Sido Rabi Yowes Tak Esemi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Digawe Asyik Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Digawe Asyik, lirik Digawe Asyik Jihan Audy, lirik Jihan Audy Digawe Asyik, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  363x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram