Lirik lagu Rina Amelia Ilang Tanpo Aran
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ndak Lari Neng Ngendi Paranmu
Tekan Suroboyo Nganti Tulungagung
Ning Pinggire Kali Brantas
Pesisir Popoh Lan Prigi
Cidro Ing Janji Kapan Anggonmu Bali

Ndak Lari Neng Ngendi Dunungmu
Tekan Gunung Gudek Nganti Gunung Semeru
Lan Terus Tak Takonake
Marang Ombak E Segoro
Ra Ketemu Gawe Atiku Nelongso

Kowe Lungo Koyo Dene Embun Esuk
Lan Ugo Koyo Lintang Yen Awan
Ninggalake Awaku Kang Tanpo Ruang
Mblenes Ilang Lan Tinggal Warto Lan Paran

Gusti Kang Moho Kuoso
Paring Sabar Mring Kawulo
Rino Wengi Aku Tansah Ndedungo

Reff
Ndak Lali Neng Ngendi Paramu
Tekan Suroboyo Nganti Tulungagung
Ning Pinggire Kali Brantas
Pesisir Popoh Lan Prigi
Cidro Ing Janji Kapan Anggonmu Bali

Kowe Lungo Koyo Dene Embun Esuk
Lan Ugo Koyo Lintang Yen Awan
Ninggalake Awaku Kang Tanpo Ruang
Mblenes Ilang Lan Tinggal Warto Lan Paran

Gusti Kang Moho Kuoso
Paring Sabar Mring Kawulo
Rino Wengi Aku Tansah Ndedungo

Ndak Lali Neng Ngendi Paramu
Tekan Suroboyo Nganti Tulungagung
Ning Pinggire Kali Brantas
Pesisir Popoh Lan Prigi
Cidro Ing Janji Kapan Anggonmu Bali

Kowe Lungo Koyo Dene Embun Esuk
Lan Ugo Koyo Lintang Yen Awan
Ninggalake Awaku Kang Tanpo Ruang
Mblenes Ilang Lan Tinggal Warto Lan Paran

Gusti Kang Moho Kuoso
Paring Sabar Mring Kawulo
Rino Wengi Aku Tansah Ndedungo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ilang Tanpo Aran Rina Amelia, lirik lagu Rina Amelia Ilang Tanpo Aran, lirik Ilang Tanpo Aran Rina Amelia, lirik Rina Amelia Ilang Tanpo Aran, Kumpulan lirik lagu Rina Amelia terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Rina Amelia terlengkap
  Rina Amelia   Writed by Admin  343x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)