Lirik lagu Rina Amelia Rusak Ing Jiwo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wengi Kang Sepi
Ngelamun Jero Ning Ati
Kapan Sliramu Bali
Aku Kan Setyo Ngenteni

Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku
Naliko Sliramu Ninggalke Aku
Wes Suwe Aku Nunggu Kabarmu
Aku Kangen Tansa Pingin Ketemu
Namun Sliramu Cidro Ing Janji

Ra Nyono Aku Ra Nyono
Sliramu Nggandeng Priyo Liyo
Ra Ngiro Aku Ra Ngiro
Lungamu Mung Keronto Bondo

Kelingan Jaman Semono
Atiku Tansah Nelongso
Janji Sehidup Semati
Nanging Sliramu Mlinjani
Iku Pertondo Rusak Ing Jiwo

Wengi Kang Sepi
Ngelamun Jero Ning Ati
Kapan Sliramu Bali
Aku Kan Setyo Ngenteni

Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku
Naliko Sliramu Ninggalke Aku
Wes Suwe Aku Nunggu Kabarmu
Aku Kangen Tansa Pingin Ketemu
Namun Sliramu Cidro Ing Janji

Ra Nyono Aku Ra Nyono
Sliramu Nggandeng Priyo Liyo
Ra Ngiro Aku Ra Ngiro
Lungamu Mung Keronto Bondo

Kelingan Jaman Semono
Atiku Tansah Nelongso
Janji Sehidup Semati
Nanging Sliramu Mlinjani
Iku Pertondo Rusak Ing Jiwo
Iku Pertondo Rusak Ing Jiwo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Rusak Ing Jiwo Rina Amelia, lirik lagu Rina Amelia Rusak Ing Jiwo, lirik Rusak Ing Jiwo Rina Amelia, lirik Rina Amelia Rusak Ing Jiwo, Kumpulan lirik lagu Rina Amelia terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Rina Amelia terlengkap
  Rina Amelia   Writed by Admin  148x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu