Lirik lagu Via Vallen Fotomu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nggugah Tresno, Lan Kangen Rinduku
Nalikane Nyawang Fotomu.
Sing Tak Simpen, Neng Njero Hpku
Soyo Nambah Abot Kangen Atiku.

Najan Adoh, Jarak Sliramu
Ra Bakal Nyudo Gedhe Tresnoku.
Nanging Abot Nahan Pengen Ketemu,
Mergo Sing Tak Biso Mung Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.

Nggugah Tresno, Lan Kangen Rinduku
Nalikane Nyawang Fotomu.
Sing Tak Simpen, Neng Njero Hpku
Soyo Nambah Abot Kangen Atiku.

Najan Adoh, Jarak Sliramu
Ra Bakal Nyudo Gedhe Tresnoku.
Nanging Abot Nahan Pengen Ketemu,
Mergo Sing Tak Biso Mung Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Tetes Eluh Moto Iki, Bukti Kangenku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Fotomu Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Fotomu, lirik Fotomu Via Vallen, lirik Via Vallen Fotomu, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  409x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div