Lirik lagu Via Vallen Fotomu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nggugah Tresno, Lan Kangen Rinduku
Nalikane Nyawang Fotomu.
Sing Tak Simpen, Neng Njero Hpku
Soyo Nambah Abot Kangen Atiku.

Najan Adoh, Jarak Sliramu
Ra Bakal Nyudo Gedhe Tresnoku.
Nanging Abot Nahan Pengen Ketemu,
Mergo Sing Tak Biso Mung Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.

Nggugah Tresno, Lan Kangen Rinduku
Nalikane Nyawang Fotomu.
Sing Tak Simpen, Neng Njero Hpku
Soyo Nambah Abot Kangen Atiku.

Najan Adoh, Jarak Sliramu
Ra Bakal Nyudo Gedhe Tresnoku.
Nanging Abot Nahan Pengen Ketemu,
Mergo Sing Tak Biso Mung Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.

Jujur Jeroning Ati Kebak Kangenku
Mergo Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Jujur Jeroning Ati Gedhe Tresnoku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Tetes Eluh Moto Iki, Bukti Kangenku
Nanging Aku Mung Biso Nyawang Fotomu.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Fotomu Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Fotomu, lirik Fotomu Via Vallen, lirik Via Vallen Fotomu, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  155x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu