Lirik lagu Happy Asmara Dewe Wani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bingung Aku Kudu Piye
Merjuangke Kowe Sing Pasti Akhire
Amung Pepisahan
Mergo Sadar Aku
Aku Iki Sopo
Ora Nduwe Opo Opo

Tenan Opo Sing Tak Roso
Kepenggak Wong Tuomu Ora Setuju
Dewe Bebarengan
Mergo Ngerti Aku
Aku Iki Sopo
Ora Nduwe Opo Opo

Umpomo Diteruske Malah Aku Loro Dewe
Yen Tak Ikhlaske
Aku Iseh Sayang

Selawase Sliramu Neng Ati
Senadyan Aku Iki Ngerti
Ora Iso Dadi Siji
Tak Lakoni Kanthi Kuat Ati

Siso Uripku Iki
Tak Pasrahke Marang Gusti
Aku Dewe Wani

Umpomo Diteruske Malah Aku Loro Dewe
Yen Tak Ikhlaske
Aku Iseh Sayang

Selawase Sliramu Neng Ati
Senadyan Aku Iki Ngerti
Ora Iso Dadi Siji
Tak Lakoni Kanthi Kuat Ati

Siso Uripku Iki
Tak Pasrahke Marang Gusti

Selawase Sliramu Neng Ati
Senadyan Aku Iki Ngerti
Ora Iso Dadi Siji
Tak Lakoni Kanthi Kuat Ati

Siso Uripku Iki
Tak Pasrahke Marang Gusti
Aku Dewe Wani

Aku Dewe Wani
Aku Dewe Wani
Aku Dewe Wani
Aku Dewe Wani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Dewe Wani Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Dewe Wani, lirik Dewe Wani Happy Asmara, lirik Happy Asmara Dewe Wani, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  316x     Wednesday, 04-03-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu