Lirik lagu Happy Asmara Dewe Wani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bingung Aku Kudu Piye
Merjuangke Kowe Sing Pasti Akhire
Amung Pepisahan
Mergo Sadar Aku
Aku Iki Sopo
Ora Nduwe Opo Opo

Tenan Opo Sing Tak Roso
Kepenggak Wong Tuomu Ora Setuju
Dewe Bebarengan
Mergo Ngerti Aku
Aku Iki Sopo
Ora Nduwe Opo Opo

Umpomo Diteruske Malah Aku Loro Dewe
Yen Tak Ikhlaske
Aku Iseh Sayang

Selawase Sliramu Neng Ati
Senadyan Aku Iki Ngerti
Ora Iso Dadi Siji
Tak Lakoni Kanthi Kuat Ati

Siso Uripku Iki
Tak Pasrahke Marang Gusti
Aku Dewe Wani

Umpomo Diteruske Malah Aku Loro Dewe
Yen Tak Ikhlaske
Aku Iseh Sayang

Selawase Sliramu Neng Ati
Senadyan Aku Iki Ngerti
Ora Iso Dadi Siji
Tak Lakoni Kanthi Kuat Ati

Siso Uripku Iki
Tak Pasrahke Marang Gusti

Selawase Sliramu Neng Ati
Senadyan Aku Iki Ngerti
Ora Iso Dadi Siji
Tak Lakoni Kanthi Kuat Ati

Siso Uripku Iki
Tak Pasrahke Marang Gusti
Aku Dewe Wani

Aku Dewe Wani
Aku Dewe Wani
Aku Dewe Wani
Aku Dewe Wani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dewe Wani Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Dewe Wani, lirik Dewe Wani Happy Asmara, lirik Happy Asmara Dewe Wani, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  609x     Wednesday, 04-03-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram