Lirik lagu Wiwik Sagita Cak Akil
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bojoku Meteng Telung Wulan
Bendino Ngiler Jarene Ngidam
Sak Jaluk’e Kudu Keturutan
Iki Nyidam Opo Kesempatan

Iki Ngunu Perbuatanmu Mas
Wetengku Cilik Mbok Gawe Lemu
Kowe Seneng Gugai Wong Turu
Ngeri Wae Mengko Kowe Nesu
Courtesy Of Lirik.megafmpanggul.com
Yo Wis Cah Ayu
Bojoku Sing Ayu Dewe
Dewe-dewe-dewe
Gek Ndang Ngomongo
Opo Sing Mbok Kepingini
Gek Ndang Tak Turuti



Sing Tak Pingini Sing Gampang-gampang
Janji Keturutan
Aku Pingin Pentol Sing Enek Endok’e
Aku Pingin Pentol Sing Dobel Endok’e
Aku Pingin Pentol Pentol Pentol Endok
Sing Akeh Endok’e

Kowe Pingen Pentol
Sing Enek Endok’e
Kowe Pingin Pentol
Sing Dobel Endok’e
Kowe Pingin Pentol Pentol Pentol
Endok Sing Akeh Emine.



Yo Wis Cah Ayu
Bojoku Sing Ayu Dewe
Dewe-dewe-dewe
Gek Ndang Ngomongo
Opo Sing Mbok Kepingini
Gek Ndang Tak Turuti
Courtesy Of Lirik.megafmpanggul.com
Sing Tak Pingini Sing Gampang-gampang
Janji Keturutan
Aku Pingin Pentol Sing Enek Endok’e
Aku Pingin Pentol Sing Dobel Endok’e
Aku Pingin Pentol Pentol Pentol Endok
Sing Akeh Endok’e
Sing Okeh Emine.

Kowe Pingen Pentol
Sing Enek Endok’e
Kowe Pingin Pentol
Sing Dobel Endok’e
Kowe Pingin Pentol Pentol Pentol
Endok Sing Akeh Emine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Cak Akil Wiwik Sagita, lirik lagu Wiwik Sagita Cak Akil, lirik Cak Akil Wiwik Sagita, lirik Wiwik Sagita Cak Akil, Kumpulan lirik lagu Wiwik Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Wiwik Sagita terlengkap
  Wiwik Sagita   Writed by Admin  232x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram