Lirik lagu Wiwik Sagita Oplosan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Ora Eman Duite Gawe Tuku Banyu Setan
Opo Ora Mikir Yen Mendem Iku Biso Ngrusak Pikiran
Ojo Diteruske Mendeme
Mergo Ora Onok Untunge
Yo Cepet Lerenono Mendemmu
Ben Dowo Umurmu

Oplosan
Oplosan
Oplosan
Sawangen Kae Konco Koncomu Akeh Do Podo Gelempangan
Ugo Akeh Sing Kelesetan Ditumpakake Ambulan
Yo Wes Cukup Anggonmu Mendem
Yo Wes Cukup Anggonmu Gendeng
Do Mari Mario Yo Leren Lereno
Ojo Diterus Terusno

Tutupen Botolmu Tutupen Oplosanmu
Emanen Nyawamu Ojo Mbok Terus Teruske Mergane Ora Onok Gunane
Opo Ora Eman Duite Gawe Tuku Banyu Setan
Opo Ora Mikir Yen Mendem Iku Biso Ngrusak Pikiran
Ojo Diteruske Mendeme
Mergo Ora Onok Untunge
Yo Cepet Lerenono Mendemmu
Ben Dowo Umurmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Oplosan Wiwik Sagita, lirik lagu Wiwik Sagita Oplosan, lirik Oplosan Wiwik Sagita, lirik Wiwik Sagita Oplosan, Kumpulan lirik lagu Wiwik Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Wiwik Sagita terlengkap
  Wiwik Sagita   Writed by Admin  294x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram