Lirik lagu Happy Asmara Amung Siji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sayang Sejatine Takonono
Sak Jerone Atimu
Opo Karep Dadi Pinginmu

Tresno Iki
Kabeh Yo Mung Kanggo Sliramu
Ra Ono Sing Liyane
Kabeh Mung Kanggo Kowe

Amung Siji Yen Aku Nyawang Padange Bulan
Sing Neng Nduwure Padange Jagad
Yo Mung Siji Sing Keno Tak Sawang

Tresnamu Koyo Urupe Lintang
Sing Saben Wengi Terus Tak Saw-ng
Ning Ngendi Saiki Dunungmu Sayang

Sayang Sejatine Takonono
Sak Jerone Atimu
Opo Karep Dadi Pinginmu

Tresno Iki
Kabeh Yo Mung Kanggo Sliramu
Ra Ono Sing Liyane
Kabeh Mung Kanggo Kowe

Amung Siji Yen Aku Nyawang Padange Bulan
Sing Neng Nduwure Padange Jagad
Yo Mung Siji Sing Keno Tak Sawang

Tresnamu Koyo Urupe Lintang
Sing Saben Wengi Terus Tak Sawang
Ning Ngendi Saiki Dunungmu Sayang

Sayang Sejatine Takonono
Sak Jerone Atimu
Opo Karep Dadi Pinginmu

Tresno Iki
Kabeh Yo Mung Kanggo Sliramu
Ra Ono Sing Liyane
Kabeh Mung Kanggo Kowe

Amung Siji Yen Aku Nyawang Padange Bulan
Sing Neng Nduwure Padange Jagad
Yo Mung Siji Sing Keno Tak Sawang

Tresnamu Koyo Urupe Lintang
Sing Saben Wengi Terus Tak Sawang
Ning Ngendi Saiki Dunungmu Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Amung Siji Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Amung Siji, lirik Amung Siji Happy Asmara, lirik Happy Asmara Amung Siji, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  267x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)