Lirik lagu Happy Asmara Amung Siji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sayang Sejatine Takonono
Sak Jerone Atimu
Opo Karep Dadi Pinginmu

Tresno Iki
Kabeh Yo Mung Kanggo Sliramu
Ra Ono Sing Liyane
Kabeh Mung Kanggo Kowe

Amung Siji Yen Aku Nyawang Padange Bulan
Sing Neng Nduwure Padange Jagad
Yo Mung Siji Sing Keno Tak Sawang

Tresnamu Koyo Urupe Lintang
Sing Saben Wengi Terus Tak Saw-ng
Ning Ngendi Saiki Dunungmu Sayang

Sayang Sejatine Takonono
Sak Jerone Atimu
Opo Karep Dadi Pinginmu

Tresno Iki
Kabeh Yo Mung Kanggo Sliramu
Ra Ono Sing Liyane
Kabeh Mung Kanggo Kowe

Amung Siji Yen Aku Nyawang Padange Bulan
Sing Neng Nduwure Padange Jagad
Yo Mung Siji Sing Keno Tak Sawang

Tresnamu Koyo Urupe Lintang
Sing Saben Wengi Terus Tak Sawang
Ning Ngendi Saiki Dunungmu Sayang

Sayang Sejatine Takonono
Sak Jerone Atimu
Opo Karep Dadi Pinginmu

Tresno Iki
Kabeh Yo Mung Kanggo Sliramu
Ra Ono Sing Liyane
Kabeh Mung Kanggo Kowe

Amung Siji Yen Aku Nyawang Padange Bulan
Sing Neng Nduwure Padange Jagad
Yo Mung Siji Sing Keno Tak Sawang

Tresnamu Koyo Urupe Lintang
Sing Saben Wengi Terus Tak Sawang
Ning Ngendi Saiki Dunungmu Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Amung Siji Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Amung Siji, lirik Amung Siji Happy Asmara, lirik Happy Asmara Amung Siji, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  580x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram