Lirik lagu Reny Farida Alum
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Isun Weroh Dewek
Riko Ambi Wong Liyo
Melaku Bareng
Gandengan Tangan
Isun Osing Nyongko
Riko Kari Tego
Ngendoi Cemeng Welas Iki

Buang Isun Buang
Welas Hang Ono
Ring Ati Iki Uwis Sirno
Mergo Ati Iki
Welas Hang Suci
Welas Asih Hang Sempurno
Isun Wes Sing Percoyo
Mergo Kari Nyulek Moto
Kembang Hang Ono
Ring Atinisun
Uwis Alum Sing Keneng
Di Sirami
Kembang Hang Ono
Ring Atinisun
Uwis Alum Sing Keneng
Di Sirami

Menyango Hang Adoh
Ojo Riko Moro
Isun Wis Sing Sudi
Nompo Riko Maning
Isun Wes Sing Biso
Ati Kadung Loro
Tutupen Kabeh Cerito Iki
Ojo Riko Bukak Maning
Isun Wis Sing Percoyo
Ati Kadung Loro
Kuburen Kabeh Welas Iki
Ojo Riko Keduk Maning
Isun Wis Sing Percoyo
Ati Kadung Loro
Kembang Hang Ono
Ring Atinisun
Uwis Alum Sing Keneng
Di Sirami
Kembang Hang Ono
Ring Atinisun
Uwis Alum Sing Keneng
Di Sirami

Kembang Hang Ono
Ring Atinisun
Uwis Alum Sing Keneng
Di Sirami
Kembang Hang Ono
Ring Atinisun
Uwis Alum Sing Keneng
Di Sirami
Di Sirami
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Alum Reny Farida, lirik lagu Reny Farida Alum, lirik Alum Reny Farida, lirik Reny Farida Alum, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap
  Reny Farida   Writed by Admin  707x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram