Lirik lagu Via Vallen Akhire Cidro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Semendal Rasa Ning Dodho
Naliko Kowe Teko
Nggowo Tresno Ning Atimu

Mbiyen Aku Wes Kondho
Ojo Ngasih Tresno
Marang Aku Sing Nuli Loro
Mergo Tresno Hooo Hooo

Nanging Iki Penjalukanmu
Sing Njaluk Atimu
Kowe Sing Nggawe Tresno Aku

Tresno Iki Wes Tak Jogo
Tak Simpen Ning Dodho
Neng Akhire Kowe Sing Cidro


Piye Kok Dadi Ngene
Tresnaku Kowe Sing Nggawe

Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo
Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani
Mbiyene Aku Uwis Kondho Ojo Nggawe Tresno
Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati

Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro
Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu
Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso
Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti

Semendal Rasa Ning Dodho
Naliko Kowe Teko, Nggowo Tresno Ning Atimu
Mbiyen Aku Wes Kondho, Ojo Ngasih Tresno
Marang Aku Sing Nuli Loro Mergo Tresno Hooo Hooo

Nanging Iki Penjalukanmu, Sing Njaluk Atimu
Kowe Sing Nggawe Tresno Aku
Tresno Iki Wes Tak Jogo, Tak Simpen Ning Dodho
Neng Akhire Kowe Sing Cidro

Piye Kok Dadi Ngene
Tresnaku Kowe Sing Nggawe

Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo
Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani
Mbiyene Aku Uwis Kondho Ojo Nggawe Tresno
Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati

Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro
Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu
Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso
Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti

Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo
Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani
Mbiyene Aku Uwis Kondho Ojo Nggawe Tresno
Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati

Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro
Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu
Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso
Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Akhire Cidro Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Akhire Cidro, lirik Akhire Cidro Via Vallen, lirik Via Vallen Akhire Cidro, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  107x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)