Happy Asmara   Writed by Admin
Aku Ora Nyongko Bakal Ngene Akhire Dadi Mlaku Dewe-dewe Mergo Tresno Ra Iso Di Peksakno Ati Ikhlas Lan Nrimo Legowo Senajan Kowe Lungo, Dongaku Tetep Iseh Ono Mugo Kowe Tambah Bahagio Mantepke Atimu Kowe Kudu Percoyo.. Read »
  Secret Number   Writed by Admin
Who Dis Hello? Hello? Who Dis Who Dis Eodil Gana Dadeul Naega Jel Gunggeumhajyo Who Is This? Who Is This? Irijeori Dulleobwado Gajang Nunbusyeo Who Is This? Who Is This? Yeah Ttaraoneun Siseon Nuneul Mot Tte Eomeo B.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Rino Ing Wayah Wengi Aku Eling Kowe Sek Mbiyen Ngancani Susah Seneng Dilakoni Bebarengan Tanpo Terpikirkan Akhire Bubaran Atiku Loro Njobo Njerone Ambyar Nyawang Sliramu Andang Nduwe Gandengan Iki Ati Udu Bahan Nggo.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Pengenku Siji, Nyanding Kowe Selawase Ra Ono Wong Liyo Sing Iso Misahake Cukup Sliramu Gawe Atiku Tenang Ra Bakal Ilang Mergo Kowe Sing Tak Sayang Sumilire Angin Dalu Iki Kelingan Esemmu Dek Wingi Tansah Kegowo Nganti.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Los Dol Ndang Lanjut Leh Mu Whatsapp An Cek Paket Datane, Yen Entek Tak Tukokne Tenan Dik Elingo Yen Mantan Nakokno Kabarmu Tandane.. Iku Ora Rindu Nanging Kangen Kringet Bareng Awakmu Tak Gawe Los Dol Blas Aku Ra Rew.. Read »
  Waldjinah   Writed by Admin
Tak Lelo…lelo…lelo Ledung… Cep Menenga, Aja Pijer Nangis Anakku Sing Ayu Rupane Yen Nangis Ndak Ilang Ayune Tak Gadhang Bisa Urip Mulya Dadiyo Wanita Utama Ngluhurke Asmane Wong Tuwo Dadiyo Pendekaring Bangsa…... Read »
  Nsulistyo   Writed by Admin
Ati Nelangsa Kaya Ngene Rasane Kowe Ninggal Lunga Ninggal Rasa Kuwi Rasa Tresna Nanging Aku Lila Tak Antepke Jiwa Raga Kudu Pepisahan Misahke Katresnan Saiki Aku Kelangan Reff: Wong Ayu Aja Ninggal Aku Aku Mung T.. Read »
  Anisa Salma   Writed by Admin
Howo Adem Eng Wayah Wengi Rembulan Seng Dadi Saksi Nyimpen Janji Marang Wong Seng Tak Tresnoni Koyo Ombak Neng Segoro Kebacut Nandang Tresno Montang Manting Bingung Seng Tak Roso Eluh Seng Tumetes Kesiram Banyune.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Angin Sore Sumilir Ing Gajah Mungkur Ngawe Awe Tresnane Wong Sing Wis Luntur Seribu Janji Terlanjur Ku Jatuh Hati Kecewa Aku Kau Khianati Ora Nyono Ora Ngiro Ora Ngimpi Ra Percoyo Ra Ngerti Ra Ngene Iki Birunya Cinta.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mung Kowe Sing Biso Nambani Aku Nalikane Ketulo Tulo Uripku Koyo Layangan Sing Rantas Taline Montang Manting Kapusan Kembange Lambe Mung Kowe Sing Ikhlas Nulungi Aku Nambani Loro Tresnoku Sewu Tatu Perihe Mung Kari Cr.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play