Via Vallen   Writed by Admin
Hatiku Kau Hianati Hatiku Kau Buat Benci Kini Aku Kudu Pergi... Jane Opo Salahku Karo Kowe Kebangetan Temen Kok Gawe Koyo Ngene Atiku Sing Wes Bungah Mbok Gawe Bubrah Undangan Wes Nyebar Akune Ambyar Mbiyen Ko.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Dik Aku Bali Arep Nepati Janji Tak Jaluk Kowe Ra Ngapusi Lungaku Wingi Amung Golek Rejeki Tak Buktek Ke Kowe Ojo Mbedo Ati Wes Seprene Suwene Aku Lungo Ninggal Kowe Adoh Paran Yo Mung Dinggo Kowe Aku Lilo Adoh Omah.. Read »
  Cokek Sragenan   Writed by Admin
Puyeng Rasane Pikir'ku.. Nalikane Sepisan Ketemu.. Rino Wengi Ra Biso Turu.. Anane Mung Kelingan Sliramu.. Opo Jenenge Wong Gandrung.. Ngalor Ngidul Anane Mung Linglung.. Banyu Bening Di Sobo Yuyu.. Tansah Eeling Sli.. Read »
  Ki Joko Edan   Writed by Admin
Yen Kelingan Marang Sliramu Wong Ayu Koyo Rinujit Rujit Atiku Jaman Biyen-biyene Aku Katon Opo Saikine Aku Katon Opo Dek Semono Sliramu Nate Prasetyo Bungah Susah Dilakoni Kanti Lilo Mulo Aku Ra Ngiro Yen Sliramu Cidr.. Read »
  Vivy Oktaviayani   Writed by Admin
Dudu Pait Karna Perpisahan Mung Anak Ganjelane Saban Dina Nangis Kesepian Urip Dipisah Karo Anakan Apa Dika Bli Ngrasakena Sangang Wulan Nggawa Kandungan Mungkin Dika Bli Ngrasana Lara Perihe Wong Ngetokaken Bocah N.. Read »
  Dewi Kirana   Writed by Admin
Najan Demene Segunung Semeru Kula Bli Sanggup Yen Arep Di Wayu Bagen Mundur Gagal Kawine Daripada Lara Hoooo Yen Demen Kula Pegaten Rabine Yen Demen Rabine Putusen Kulane Senajan Disandangi Emas Kebek Sebadan Wong.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Biyen Seneng Bareng Karo Kowe Biyen Susah Tetep Karo Kowe Sa Iki Wes Bedo Kowe Ro Wong Liyo Ngambyarno Ngimpiku Nyanding Sliramu Opo Kudu Pasrah Kahanane Kudu Nrimo Karo Putusane Sak Tenane Ati Iki Ora Lilo Yen N.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Opo Wes Sak Mestine Aku Kudu Koyo Ngene Bebarengan Karo Kowe Urip Sak Bendinone Saben Kepethuk Kowe Kondo Yen Kowe Tresno Aku Percoyo Ra Ono Wong Wadon Liyo Aku Nang Kene, Kowe Sing Ono Nang Kono Aku Tak Kondo, Mugo Bi.. Read »
  Campursari   Writed by Admin
Kelingan Marang Janjimu Wong Bagus Nyidrani Sak Iki Njur Lali Rusakke Awakku Iki Amargo Mikir Wong Sing Tak Tresnani . Rasane Loro Dadaku Wong Bagus Kowe Lungo Ora Pamit Aku Sak Iki Adoh Dunungmu Mung Kacu Kuning.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Seneng - Seneng Bareng Susah - Susah Bareng Nyanding Sliramu Sayang Sliramu Wes Tak Angen - Angen We Bakal Dadi Jodohku Wes Tak Angen - Angen Kowe Dadi Pilihanku Tenang Rasah Sepangeng Tenang, Aku Wes Seneng R.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play