Blackpink   Writed by Admin
Boran Deushi Muneojeosseo Badageul Ttulko Jeo Jihalkkaji Ot Kkeutjarak Japgettago Jeo Nopi Du Soneul Ppeodeobwado Dashi Kamkamhan Igose Light Up The Sky Ni Du Nuneul Bomyeo I'll Kiss You Goodbye Shilkeot Biuseora Kkol.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Angin Sore Sumilir Ing Gajah Mungkur Ngawe Awe Tresnane Wong Sing Wis Luntur Seribu Janji Terlanjur Ku Jatuh Hati Kecewa Aku Kau Khianati Ora Nyono Ora Ngiro Ora Ngimpi Ra Percoyo Ra Ngerti Ra Ngene Iki Birunya Cinta.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Biyen Aku Tau Kelangan Nganti Saiki Isih Kelingan Kowe Seng Tak Anti Anti Bebrayan Tekaning Pati Jebule Mblenjani Janji Kabeh Iki Mergo Kahanan Ben Iso Nyukupi Kebutuhan Aku Kerjo Isuk Sore Nanging Kowe Sambat Wae Ja.. Read »
  Habib Syech   Writed by Admin
Padang Bulan Padangen Koyo Rino Rembulane Seng Awe Awe Ngelingake Ojo Turu Sore Kene Tak Ceritani Kanggo Sebo Mengko Sore Padang Bulan Padangen Koyo Rino Rembulane Seng Awe Awe Padang Bulan Padangen Koyo Rino Remb.. Read »
  Mus Mulyadi   Writed by Admin
Ono Rondo Manggon Ngarep Omahku Yen ‘ruh Aku, Deweke Ngguya-ngguyu Yen Dheke Ngerti Aku Namatke Carane Mlaku Soyo Digawe-gawe [Reff:] Kiro-kiro Umure Seket Pitu Wis Meh Podo Karo Yuswane Ibu Aku Ra Ngerti Opo Karep.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Kelingan Tekan Seprene Nalikane Gegandengan Wayah Sore Pasuryanmu Kang Kesorot Srengenge Ndek Biyen Ono Dek Pantai Soge Prasetyamu Kang Tansah Tak Ugemi Tak Simpen Jero Ono Ing Ati Bakal Urip Bebarengan Tekan Pati Se.. Read »
  Yus Yunus Feat Iis Dahlia   Writed by Admin
Mengapa Dalam Perjalanan Cintaku Selalu Ada Yang Merintangi Pada Diriku Yang Hina Takkan Lagi Ada Satu Runcingnya Bambu Menusuk Hatimu Karena Aku Tak Terima Engkau Dihina Manis, Biarkanlah Aku Aku Ini Orang Kecil.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Dulu Aku Pernah Kehilangan Sampai Sekarang Masih Terkenang Kamu Yang Kutunggu Tunggu Hidup Bareng Sampai Mati Ternyata Kau Ingkari Janji Semua Ini Karna Keadaan Agar Bisa Mencukupi Kebutuhan Aku Kerja Pagi Sore Tapi.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Ning Pinggiring Bengawan Tansah Setyo Ngenteni Sliramu Eling-eling Jamane Semono Wis Ndungkap Pitung Ketigo Ning Pinggiring Bengawan Saben-saben Mung Tansah Kelingan Wus Prasetyo Ing Janji Kang Suci Ing Lahir Terusin.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Neng Pinggiring Bengawan Tansah Setya Ngenteni Sliramu Eling-eling Jamane Semana Wus Ndungkap Pitung Ketiga Neng Pinggiring Bengawan Saben-saben Mung Tansah Kelingan Wus Prasetya Ing Janji Ing Lahir Terusing Ati Sanad.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play