Nct Dream   Writed by Admin
Work (Come On) Sumsorijochado Eumakgateun Stage (Let's Go!) Naui Ttambangureun Negen Heavy Rain (Woo!) Eonjena Hot And Shine Mudae Wieseo Light Ne Nuni Nae Maeumboda Meonjeo Baneunghae (Work!) Jigeum Urin Gwadohan Ye.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Sripat Sripit Lembehane Mrak Kesimping Gandhes Luwes Wiragane Anglamlami.. Sedhet Singset Besus Angadi Busana Dhasar Ayu Maksih Kenya Tan Kuciwa Dak Caketi Adhuh Mesem Sepet Madu Nora Sronto Tak Gandheng Malah Gumuyu.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
Wis Tak Tompo Nawalane Surasane Uga Wus Mangerti Warna-warna Pamuwuse Temahane Bisa Ndudut Ati Ngantio Tekan Seprene Soyo Gawe Ewuhing Pambudi Nggonku Kirim Wangsulane Sing Mestine Dewe’e Ngenteni Nora Gampang.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
Kaloningrat Pilih Tanding, Maeso Jenar Satrio Ing Pengging Satrio Degdyo Lelono Ngupoyo Sabuk Inten Nogososro Tan Samaring Beboyo, Maeso Jenar Bekti Ing Negoro Mandap Jurang Nasak Wono Woso Kayungyun Guayane Bongso.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
Suwe Ora Ketemu Cah Ayu Gawe Kangen Ing Atiku Tak Suwun Rinten Lan Dalu Pamujiku Manggiho Rahayu Lha Piye Genah Genahe Yo Gene Tak Anti Anti Khabare Ora Esuk Ora Sore Mung Kelingan Sak Solah Bawane Nadyan Mung Kru.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Upama Sliramu Sekar Melati Aku Kumbang Nyidam Sari Upama Sliramu Margi Wong Manis Aku Kang Bakal Ngliwati Sineksen Lintange Luku Semono Janji Prasetianing Ati Tansah Kumantil Ning Netro Renoso Keroso Rasaning Driyo.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Sripat Sripit Lembehane Mrak Kesimping Gandhes Luwes Wiragane Anglamlami Sedhet Singset Besus Angadi Busono Dasar Ayu Maksih Kenyo Tan Kuciwo Dak Caketi Aduh Mesem Seret Madu Nora Sronto Tak Gandeng Malah Gumuy.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
1.Mingkar Mingkuring Akara Akarana Karenan Mardi Siwi Sinawung Resmining Kidung Sinuba Sinu Karta Mrih Ketarta Pakartining Ngilmu Luhung Kang Tumrap Ning Tanah Jawa Agama Ageming Aji 2.Jinejer Ning Weda Tama Mrih Ta.. Read »
  Nora   Writed by Admin
Masa Berlalu Tanpa Ku Menyadari Percintaan Yang Kita Bina Hampir Terlerai Apa Salahku Kau Buat Ku Begini Dalam Dilema Di Antara Jalan Derita Tidak Pernah Kuduga Ini Semua Terjadi Oh... Janganlah Engkau Menghancurkan Se.. Read »
  Nora   Writed by Admin
Gembiranya Duniaku Sejak Hadirmu Di Sisi Kau Telah Mewarnai Kegelapanku Harumnya Hadirmu Sayang Terwujud Suatu Ketenangan Indahnya Suasana Hidup Ini Dikaulah Kurniaan Dari Nan Esa Cahaya Kegemerlapan Bersyukur.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play