Nella Kharisma   Writed by Admin
Ketutup Lawange Tresnamu Kelingan Wong Sing Ono Neng Atimu Rasane Remuk Jroning Uripku Ajur Mumur Koyo Pari Ketutu Tekaku Nyunggi Roso Tresno Nyidam Kangen Suwene Wis Pirang Warso Nyatane Aku Mung Nemu Gelo Tego Tena.. Read »
Di Ujung Malam Yang Sepi Ku Terpaku Merenungi Kegagalan Hidup Ini Jadi Belenggu Dalam Diriku Kemana Harus Ku Cari Kekasih Yang Telah Pergi Siang Malam Tiada Henti Seakan Semua Semakin Menyiksa Cinta Dalam Hidupku.. Read »
Opo Ra Kelingan, Nalikane Pamitan Pamit Karo Aku, Pamit Karo Anakmu Opo Ra Kelingan Tangismu Nang Dadaku Ibarat Dadi Gedung, Ora Keno Ditewu Jebul Lali Marang Janji Nalikane Budhal Nang Luar Negeri Jebul Cidro Marang.. Read »
  Nella Kharisma Feat Prabu   Writed by Admin
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng Anggongku Le Ngenteni Kowe Wes Ono Sesasi Genep Dino Iki Mas Yen Pancen Tresnoku Iki Mbok Anggep Ra Ono Gunane Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro Dek Lungaku Ra Keget Cidro Aku Lagi Pengen.. Read »
Mas Aku Njaluk Sing Gede Pangapuramu Sejatine Aku Isih Tresno Awakmu Tak Akoni Pancene Aku Sing Kleru Ojo Lungo Kangmas, Pancen Aku Sing Salah Cukup Semene Wae Anggonku Ngerasake Ngerasake Sliramu Sing Malah Soyo Nyepe.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play