Mendung Tanpo Udan Ketemu Lan Kelangan Kabeh Kui Sing Diarani Perjalanan Awak Dewe Tau Duwe Bayangan Besok Yen Wes Wayah Omah-omahan Aku Moco Koran Sarungan Kowe Belonjo Dasteran Nanging Saiki Wes Dadi Kenangan Ak.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play