Anik Arnika   Writed by Admin
Pace Mateng Dipangan Tengel Wong Meteng Dakome Angel Pengen Rujak Pelem Pentil Sing Pedes Ya Sing Sengir Sampean Sing Dadi Laki Ora Eman Ning Rabi Kula Duwe Kandungan Sampeane Demenan Weteng Gede Gigir Amba Bokon.. Read »
  Anik Arnika   Writed by Admin
Ora Sewulan Dudu Rong Wulan Jalin Hubungan Lan Sampean Lawase Metaunan Kisah Cinta Kita Senyatane Sekien Sirna Sok Ngerasa Kangen Karna Masih Demen Ati Kelayu Pengen Ketemu Wis Ora Kebendung Mung Tangan Bli Tepung Si.. Read »
  Anik Arnika   Writed by Admin
Jaka Tingkir Numpak Getek Mentas Ning Sebrang Kalenan Langka Pikir Demen Dewek Gagas Kedanan Wong Lanang Tapa Nyungsang Tek Lakoni Mangan Sabrang Tek Leboni Tenimbang Bli Dadi Siji Bagen Sun Bli Due Laki Jaka Ting.. Read »
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play