Lirik lagu Damara De Durung Ikhlas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ceritoku Karo Kowe
Anane Rame Wae
Mung Siji Pilihane
Atine Dilarani
Opo Lungo Ngerampungi

Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Bola-bali Dilarani
Nanging Kowe Tak Tresnani
Mugo Ora Tok Baleni
Cukup Aku Sing Kelaran
Durung Ikhlas Nggo Kelangan

Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Rampungke Crito Ku Ro Kowe
Aku Siap Nompo Loro Ati Iki
Nangis Eluh Iki Mugo Dadi Seksi

Nek Aku Iseh Tresno Tekan Mati
Nek Aku Iseh Tresno Tekan Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Durung Ikhlas Damara De, lirik lagu Damara De Durung Ikhlas , lirik Durung Ikhlas Damara De, lirik Damara De Durung Ikhlas , Kumpulan lirik lagu Damara De terlengkap, Kumpulan lirik lagu Viral terlengkap, Kumpulan lirik lagu Viral Damara De terlengkap
  Damara De   Writed by Admin  575x    
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram