Lirik lagu Ndx A.k.a. Remuk Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dek Rungokno Jerit Tangise Ati Iki
Greges Ra Karuan Jebul Sliramu Mblenjani
Dek Rasakno Loro Atiku Kepati-pati
Yen Kelingan Janji Tresnomu Tekane Mati

Kowe Teko Gowo Tresno
Kowe Lungo Ninggal Loro
Tresnomu Tak Labuh Ning Segoro

Roso Sayangku Uwes Mati
Ajur Dadi Remukan Hati
Ati Ora Bakal Ngemis Welase Tresno

Aku Iso Gawe Kowe Loro
Lorone Jarem Ning Jero Dodo
Mergo Ati Wes Ilang Roso
Luweh Becik Aku Lungo

Paribasan Rogoku Tak Rewangi Ngemboro
Jebul Lamis Tresnomu Ra Iso Dipercoyo
Pancen Bener Mbiyen Tresnomu Sing Tak Jogo
Tatune Loro Setia Ki Kuciwo

Kowe Teko Gowo Tresno
Kowe Lungo Ninggal Loro
Tresnomu Tak Labuh Ning Segoro

Roso Sayangku Uwes Mati
Ajur Dadi Remukan Ati
Ati Ora Bakal Ngemis Welase Tresno

Aku Iso Gawe Kowe Loro
Lorone Jarem Ning Jero Dodo
Mergo Ati Wes Ilang Roso
Luweh Becik Aku Lungo

Mas Kang Mas Sepurane Yen Aku Ninggalke
Tresno Suci Sliramu Amergo Kahanane
Mas Kang Mas Lorone Atimu Tak Rungokke
Nanging Wong Tuo Ku Ora Ngijinke

Kowe Teko Gowo Tresno
Kowe Lungo Ninggal Loro
Tresnomu Tak Labuh Neng Segoro

Roso Sayangku Uwes Mati
Ajur Dadi Remukan Hati
Ati Ora Bakal Ngemis Welase Tresno

Aku Iso Gawe Kowe Loro
Loro Neng Jarem Ning Jero Dodo
Mergo Ati Wes Ilang Roso
Luweh Becik Aku Lungo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Remuk Ati Ndx A.k.a., lirik lagu Ndx A.k.a. Remuk Ati, lirik Remuk Ati Ndx A.k.a., lirik Ndx A.k.a. Remuk Ati, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a. terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a. terlengkap
  Ndx A.k.a.   Writed by Admin  272x     Friday, 25-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram