Lirik lagu Happy Asmara Wes Ora Edan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Wes Mari, Wes Ora Edan
Aku Wes Sehat, Wes Ora Edan
Aku Wes Waras, Wes Ora Edan
Aku Wes Waleh, Wes Waleh Edan

Wes Mari Edane, Pengen Nyambut Gawe
Kanggo Sakbendinane, Ben Ora Ngguling Kendhile
Ora Pengen Tenar, Ora Pengen Sangar
Ora Pengen Liar, Sing Penting Rejekine Lancar

Aman Edanku Biyen Senenganku Ombenan
Ono Whisky, Ono Brandy, Ono Tuak, Ono Arak
Banyu Ciu Tak Ombe, Banyu Goblok Tak Ombe
Banyu Setan Tak Ombe, Banyu Sumur Yo Tak Ombe

Jaman Kematku Biyen, Senenganku Panganan
Ono Yanto, Ono Yono
Ono Joko, Ono Dudo
Bagus Elek Tak Pangan, Lemu Kuru Tak Pangan
Stw Yo Tak Pangan, Uwong Edan Yo Tak Pangan

Wes Mari Edane, Pengen Nyambut Gawe
Kanggo Sakbendinane, Ben Ora Ngguling Kendhile
Ora Pengen Tenar, Ora Pengen Sangar
Ora Pengen Liar, Sing Penting Rejekine Lancar

Jaman Edanku Biyen Senenganku Dolanan
Ono Dadu, Ono Remi, Ono Kiu, Ono Ceki
Jabang Bayi Dolanan, Wayangan Yo Dolanan
Ududku Gur Pol-polan, Namung Ngeblong Setan Jaran

Jaman K-matku Biyen Senenganku Panganan
Ono Sabu, Ono Ganja, Ono Cubung Yo Narkoba
Pil Koplo Yo Tak Untal, Pil Kirik Yo Tak Untal
Pil Triplek Yo Tak Untal, Nganti Pil Kb Tak Untal

Aku Wes Mari, Wes Ora Edan
Aku Wes Sehat, Wes Ora Edan
Aku Wes Waras, Wes Ora Edan
Aku Wes Waleh, Wes Waleh Edan

Wes Mari Edane, Pengen Nyambut Gawe
Kanggo Sakbendinane, Ben Ora Ngguling Kendhile
Ora Pengen Tenar, Ora Pengen Sangar
Ora Pengen Liar, Sing Penting Rejekine Lancar
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Wes Ora Edan Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Wes Ora Edan, lirik Wes Ora Edan Happy Asmara, lirik Happy Asmara Wes Ora Edan, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  189x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram