Lirik lagu Hana Monina Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Biyen Kowe Nate Janji
Nanging Sak Iki Hlakok Mbok Blenjani
Opo To Sebabpe Iki
Kowe Lan Aku Ora Direstui

Tresnoku Marang Sliramu
Nganti Sak Iki Ora Oleh Restu
Lilo Aku Ra Lilo Awakmu Sak Iki
Disanding Wong Liyo

Tresnaku Kepenggak Wong Tuwo
Kepenggak Mergo Itungan Jowo
Lilakno Kudu Tak Lilakno
Amergo Tresno Ra Biso Dipekso

Tresnaku Kepenggak Wong Tuwo
Kepenggak Mergo Itungan Jowo
Lilakno Kudu Tak Lilakno
Amergo Tresno Ra Biso Dipekso

Tresnaku Kepenggak Wong Tuwo
Kepenggak Mergo Itungan Jowo
Lilakno Kudu Tak Lilakno
Amergo Tresno Ra Biso Dipekso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo Hana Monina, lirik lagu Hana Monina Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo, lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo Hana Monina, lirik Hana Monina Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo, Kumpulan lirik lagu Hana Monina terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Hana Monina terlengkap
  Hana Monina   Writed by Admin  247x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram