Lirik lagu Hana Monina Sayang 99
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sayang, Kowe Sing Tak Sayang
Kenopo Kowe Lungo Karo Wong Liyo
Sayang, Mbiyen Kowe Janji Nganti Sak Iki
Opo Kowe Lali

Sayang, Kapan Balimu
Nganti Seprene Iseh Tak Tunggu
Sayang, Elingo Aku, Kangen?o Aku
Sing Mikir Sliramu

Sayang, Aku Iseh Tetep Sayang Kamu
Tresno Suciku Yo Mung Kanggo Sliramu
Mbiyen Aku Uwis Nate Kondo
Ora Bakal Ngeliyo

Tekek Cemplung Kalen Timbang Golek Angur Balen
Becik Ketitik Yen Olo Perkoro
Ayo Golek Apik Timbang Golek Perkoro
Sayang Kapan Bali, Awan Bengi Tak Enteni
Sayang Mugo Kowe Ora Lali Aku
Biso Bali Nang Panggonku Ugo Ning Atiku
Sayang Nganti Sakiki Aku Kangen Sliramu
Aku Kangen Telponmu Ugo Kangen Wa Mu


Sayang, Kapan Balimu
Nganti Seprene Iseh Tak Tunggu
Sayang, Elingo Aku, Kangen?o Aku
Sing Mikir Sliramu

Sayang, Aku Iseh Tetep Sayang Kamu
Tresno Suciku Yo Mung Kanggo Sliramu
Mbiyen Aku Uwis Nate Kondo
Ora Bakal Ngeliyo

Sayang, Aku Iseh Tetep Sayang Kamu
Tresno Suciku Yo Mung Kanggo Sliramu
Mbiyen Aku Uwis Nate Kondo
Ora Bakal Ngeliyo, Ora Bakal Ngeliyo, Ora Bakal Ngeliyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sayang 99 Hana Monina, lirik lagu Hana Monina Sayang 99, lirik Sayang 99 Hana Monina, lirik Hana Monina Sayang 99, Kumpulan lirik lagu Hana Monina terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Hana Monina terlengkap
  Hana Monina   Writed by Admin  140x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu