Lirik lagu Hana Monina Simpangan Karo Mantan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kelingan Wektu Iseh Bebarengan
Nanging Saiki Kowe Mung Dadi Mantan
Mepe Pindang Neng Nduwure Gendeng
Aku Iseh Sayang, Neng Ra Iso Nggandeng

Nelongso Aku, Rasane Nelongso
Nanging Piye Aku Sadar Iki Sopo
Aku Ora Ngiro Yen Kowe Karo Wong Liyo
Kudu Tak Ikhlasne Yen Iki Garise

Nandur Pari Dipageri Boto
Kadong Tak Pacari Digandeng Konco
Simpangan Karo Mantan Rasane Ora Karuan
Mugo Ikhlas Ati Tekanmu Rabi

Nandur Pari Dipageri Boto
Kadong Tak Pacari Digandeng Konco
Simpangan Karo Mantan Rasane Ora Karuan
Mugo Ikhlas Ati Tekanmu Rabi

Nandur Pari Dipageri Boto
Kadong Tak Pacari Digandeng Konco
Simpangan Karo Mantan Rasane Ora Karuan
Mugo Ikhlas Ati Tekanmu Rabi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Simpangan Karo Mantan Hana Monina, lirik lagu Hana Monina Simpangan Karo Mantan, lirik Simpangan Karo Mantan Hana Monina, lirik Hana Monina Simpangan Karo Mantan, Kumpulan lirik lagu Hana Monina terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Hana Monina terlengkap
  Hana Monina   Writed by Admin  221x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram