Lirik lagu Happy Asmara Tembang Welas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Padange Srengenge Tapi Peteng Pendileng Isun
Sunare Wulan Nambahi Susahe Atinisun
Welas Hang Sun Jogo Yo Mung Kanggo Awak Riko
Tapi Nyatane Isun Riko Apusi

Padange Srengenge Tapi Peteng Pendileng Isun
Sunare Wulan Nambahi Susahe Atinisun
Welas Hang Sun Jogo Yo Mung Kanggo Awak Riko
Tapi Nyatane Isun Riko Apusi

Tembang Tresno Hang Nong Lambe
Nyatane Mung Digawe-gawe
Ngomong Welas Nong Awak Isun
Tibane Mung Suloyo Janji

Kari Tego Riko Ngelarani Ati
Kari Tego Riko Suloyo Janji
Wes Cukup Semene Ojo Dibaleni
Sun Pamet Menyang Ojo Dianteni

Tembang Tresno Hang Nong Lambe
Nyatane Mung Digawe-gawe
Ngomong Welas Nong Awak Isun
Tibane Mung Suloyo Janji

Kari Tego Riko Ngelarani Ati
Kari Tego Riko Suloyo Janji
Wes Cukup Semene Ojo Dibaleni
Sun Pamet Menyang Ojo Dianteni
Sun Pamet Menyang Ojo Dianteni
Sun Pamet Menyang Ojo Dianteni
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tembang Welas Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Tembang Welas, lirik Tembang Welas Happy Asmara, lirik Happy Asmara Tembang Welas, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  58x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram