Lirik lagu Happy Asmara Sewates Kerjo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kuat Kuatne Atimu
Nompo Pacubaning Gusti
Kudu Tabahne Atimu
Senajan Abot Dilakoni

Sabar Sabarne Sliramu
Ngempet Kangen Jroning Dodo
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Abot Sanggane Sing Tak Roso Iki
Nganti Kapan Koyo Ngene Kahanane
Direwangi Kerjo Rino Kelawan Wengi
Ninggalne Anak Lan Bojone
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Kuat Kuatne Atimu Nompo Pacubaning Gusti
Kudu Tabahne Atimu Senajan Abot Dilakoni
Sabar Sabarne Sliramu Ngempet Kangen Jroning Dodo
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Kuat Kuatne Atimu Nompo Pacubaning Gusti
Kudu Tabahne Atimu Senajan Abot Dilakoni
Sabar Sabarne Sliramu Ngempet Kangen Jroning Dodo
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sewates Kerjo Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Sewates Kerjo, lirik Sewates Kerjo Happy Asmara, lirik Happy Asmara Sewates Kerjo, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  716x     Monday, 30-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram