Lirik lagu Vita Alvia Seumpomo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Seumpomo Riko Ulan
Isun Hang Dadi Srengenge
Seumpomo Riko Kembang
Isun Dadi Gagange

Riko Dadi Welas, Isun Dadi Sayang
Riko Hang Kangen, Isun Hang Rindu
Riko Dadi Welas, Isun Dadi Sayang
Riko Hang Kangen, Isun Hang Rindu

Sing Ono Gunone Isun Tanpo Riko
Sing Ono Artine Isun Tanpo Welas Riko
Paran Artine Ulan Tanpo Sunare Srengenge
Bengi Sing Biso Terang Bakal Peteng Selawase

Seumpomo Riko Ulan
Isun Hang Dadi Srengenge
Seumpomo Riko Kembang
Isun Dadi Gagange


Riko Dadi Welas, Isun Dadi Sayang
Riko Hang Kangen, Isun Hang Rindu
Riko Dadi Welas, Isun Dadi Sayang
Riko Hang Kangen, Isun Hang Rindu

Sing Ono Gunone Isun Tanpo Riko
Sing Ono Artine Isun Tanpo Welas Riko
Paran Artine Ulan Tanpo Sunare Srengenge
Bengi Sing Biso Terang Bakal Peteng Selawase

Sing Ono Gunone Isun Tanpo Riko
Sing Ono Artine Isun Tanpo Welas Riko
Paran Artine Ulan Tanpo Sunare Srengenge
Bengi Sing Biso Terang Bakal Peteng Selawase
Bengi Sing Biso Terang Bakal Peteng Selawase
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Seumpomo Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Seumpomo, lirik Seumpomo Vita Alvia, lirik Vita Alvia Seumpomo, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  420x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram