Lirik lagu Happy Asmara Pisah Turu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ku Nyanyikan Lagu
Gawe Pengobat Rindu
Ku Bayangkan Kamu
Ono Ning Sandingku

Setahun Yang Lalu
Kowe Ninggalno Aku
Mengejar Mimpimu
Aku Rindu

Mugiyo Kowe Inget Aku

Saiki Dewe Pisah Turu
Sepi Rasane Atiku Tanpo Kowe
Rino Lan Wengi Tansah Bimbang
Wedi Kelangan Kowe

Naliko Dewe Pisah Turu
Pikirku Tansah Ngelayung Mikir Kowe
Wediku Ono Sing Ngancani
Saben Anggonmu Turu

Bingung Njogoni Tresno Iki Ngantine Bali
Tansah Ngugemi Janji Suci
Mergo Aku Ra Biso Yen Kelangan Sliramu
Senadyan Dewe Pisah Turu

Ku Nyanyikan Lagu Gawe Pengobat Rindu
Ku Bayangkan Kamu Ono Ning Sandingku
Setahun Yang Lalu Kowe Ninggalno Aku
Mengejar Mimpimu, Aku Rindu

Saiki Dewe Pisah Turu
Sepi Rasane Atiku Tanpo Kowe
Rino Lan Wengi Tansah Bimbang
Wedi Kelangan Kowe

Naliko Dewe Pisah Turu
Pikirku Tansah Ngelayung Mikir Kowe
Wediku Ono Sing Ngancani
Saben Anggonmu Turu

Saiki Dewe Pisah Turu
Sepi Rasane Atiku Tanpo Kowe
Rino Lan Wengi Tansah Bimbang
Wedi Kelangan Kowe

Naliko Dewe Pisah Turu
Pikirku Tansah Ngelayung Mikir Kowe
Wediku Ono Sing Ngancani
Saben Anggonmu Turu

Bingung Njogoni Tresno Iki Ngantine Bali
Tansah Ngugemi Janji Suci
Mergo Aku Ra Biso Yen Kelangan Sliramu
Senadyan Dewe Pisah Turu

Ku Nyanyikan Lagu Gawe Pengobat Rindu
Ku Bayangkan Kamu Ono Ning Sandingku
Mugiyo Kowe Inget Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Pisah Turu Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Pisah Turu, lirik Pisah Turu Happy Asmara, lirik Happy Asmara Pisah Turu, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  335x     Friday, 21-02-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu