Lirik lagu Happy Asmara Ngejur Ati
Opo Ra Kelingan, Nalikane Pamitan
Pamit Karo Aku, Pamit Karo Anakmu
Opo Ra Kelingan Tangismu Ning Dadaku
Ibarat Dadi Gedung, Ora Keno Ditewu

Jebul Lali Marang Janji
Nalikane Budhal Nang Luar Negeri
Jebul Cidro Marang Tresno
Sing Wis Tak Jogo Nganti Kowe Teko

Janjimu Palsu Ra Keno Digugu
Tresnomu Cidro Ra Keno Dijogo
Suwi Suwi Nggeleput, Ajur Dadi Lembut
Iso Dadi Bosok, Njagakne Ndok Blorok
Ra Eling Aku, Elinge Anakmu
Ben Dino Nangis, Nakokne Kabarmu
Ora Nduwe Ati, Iso Nganti Lali
Jangan Karena Harta Lupa Segalanya

Cukup Semene Tresnomu Mung Semene
Sak Uwise Kowe Sugih Nduwe Sembarange
Jaluk Pisahan Kowe Njaluk Pisahan
Tego-tegone Kowe Ngejur Ati Dalam Penantian

Janjimu Palsu, Ra Keno Digugu
Tresnomu Cidro Ra Keno Dijogo
Suwi Suwi Nggeleput, Ajur Dadi Lembut
Iso Dadi Bosok, Njagakne Ndok Blorok
Ra Eling Aku, Elinge Anakmu
Ben Dino Nangis, Nakokne Kabarmu
Ora Nduwe Ati, Iso Nganti Lali
Jangan Karena Harta Lupa Segalanya

Opo Ra Kelingan, Nalikane Pamitan
Pamit Karo Aku, Pamit Karo Anakmu
Opo Ra Kelingan Tangismu Ning Dadaku
Ibarat Dadi Gedung, Ora Keno Ditewu

Jebul Lali Marang Janji
Nalikane Budhal Nang Luar Negeri
Jebul Cidro Marang Tresno
Sing Wis Tak Jogo Nganti Kowe Teko

Janjimu Palsu, Ra Keno Digugu
Tresnomu Cidro Ra Keno Dijogo
Suwi Suwi Nggeleput, Ajur Dadi Lembut
Iso Dadi Bosok, Njagakne Ndok Blorok
Ra Eling Aku, Elinge Anakmu
Ben Dino Nangis, Nakokne Kabarmu
Ora Nduwe Ati, Iso Nganti Lali
Jangan Karena Harta Lupa Segalanya

Cukups Emene Tresnomu Mung Semene
Sak Uwise Kowe Sugih Nduwe Sembarange
Jaluk Pisahan Kowe Njaluk Pisahan
Tego-tegone Kowe Ngejur Ati Dalam Penantian
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Ngejur Ati Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Ngejur Ati, lirik Ngejur Ati Happy Asmara, lirik Happy Asmara Ngejur Ati, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  27x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram