Lirik lagu Hendy Restu Ngalanglayung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hujan Girimis....
Murubut Maseuhan Damis
Reumbayna Citangis..
Sumegruk Hate Ngalengis
Seuseuiteun...
Sok Sieun Kawas Nu Eunggeus
Mitineung Tibarang Panggih
Ngan Ukur Mawa Kasedih

Kuharianeun..
Anjeun Dipisanding Deungeun
Sanajan...
Hate Leutik Mah Teu Mikeun
Nu Akhirna...
Kabungah Ganti Ku Bingung
Duh... Geuring Nangtung Ngalanglayung

Pileuleuyan Buah Hate
Kiwari Geus Teu Malire
Ngan Saukur Ka Kuring Meumeuli Hate
Horeng Anjeun Buktina Midua Hate

Pileuleuyan Pileuleuyan
Kiwari Sewang Sewangan
Sugan Tea Anjeun Teh Seja Miheman
Ayeuna Mah Ngan Saukur Panineungan

Hujan Girimis....
Murubut Maseuhan Damis
Reumbayna Citangis..
Sumegruk Hate Ngalengis
Seuseuiteun...
Sok Sieun Kawas Nu Eunggeus
Mitineung Tibarang Panggih
Ngan Ukur Mawa Kasedih

Kuharianeun..
Anjeun Dipisanding Deungeun
Sanajan...
Hate Leutik Mah Teu Mikeun
Nu Akhirna...
Kabungah Ganti Ku Bingung
Duh... Geuring Nangtung Ngalanglayung

Pileuleuyan Buah Hate
Kiwari Geus Teu Malire
Ngan Saukur Ka Kuring Meumeuli Hate
Horeng Anjeun Buktina Midua Hate

Pileuleuyan Pileuleuyan
Kiwari Sewang Sewangan
Sugan Tea Anjeun Teh Seja Miheman
Ayeuna Mah Ngan Saukur Panineungan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ngalanglayung Hendy Restu, lirik lagu Hendy Restu Ngalanglayung, lirik Ngalanglayung Hendy Restu, lirik Hendy Restu Ngalanglayung, Kumpulan lirik lagu Hendy Restu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Hendy Restu terlengkap, Download Lirik Lagu Ngalanglayung Hendy Restu, Chord dan Lirik Lagu Ngalanglayung Hendy Restu, Terjemahan Lirik Lagu Ngalanglayung Hendy Restu,Hendy Restu Band Pop - Lirik Lagu Ngalanglayung, Profil Hendy Restu dan Lagu Ngalanglayung, Genre Band Pop - Lirik Lagu Ngalanglayung Hendy RestuNgalanglayung
  Hendy Restu   Writed by Admin  3470x     Sunday, 13-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram