Lirik lagu Hendy Restu Balaka
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gening Enya Anjen Pisah
Nu Munutuskeun Tali Asih
Ceunah Arek Babarengan
Moal Dugi Pipisahan
Tapi Anjeun Nu Geus Jalir


Tadi Na Henteu Percaya
Anjeun Teh Robah Haluan
Panggih Jeung Asih Nu Baheula
Nu Kungsi Ngait Na Ati
Akhir Na Tuh Nyambung Deui

Reff:
Naha Anjeun Bet Narima Kuring
Lamun Deuk Kitu Mah Atuh Ka Dirina
Kacinta Anu Geus Manteng Ukur Ngesian
Lolokrang Hatee Diwewejet

Lain Harita Balaka Henteu Narima Kapaksa
Datang Tina Hate
Geunig Nyata Na
Tuh Nyandiwara
Nu Sabenerna Di Rekayasa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Balaka Hendy Restu, lirik lagu Hendy Restu Balaka, lirik Balaka Hendy Restu, lirik Hendy Restu Balaka, Kumpulan lirik lagu Hendy Restu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hendy Restu terlengkap
  Hendy Restu   Writed by Admin  3911x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram