Lirik lagu Hendy Restu Balaka
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gening Enya Anjen Pisah
Nu Munutuskeun Tali Asih
Ceunah Arek Babarengan
Moal Dugi Pipisahan
Tapi Anjeun Nu Geus Jalir


Tadi Na Henteu Percaya
Anjeun Teh Robah Haluan
Panggih Jeung Asih Nu Baheula
Nu Kungsi Ngait Na Ati
Akhir Na Tuh Nyambung Deui

Reff:
Naha Anjeun Bet Narima Kuring
Lamun Deuk Kitu Mah Atuh Ka Dirina
Kacinta Anu Geus Manteng Ukur Ngesian
Lolokrang Hatee Diwewejet

Lain Harita Balaka Henteu Narima Kapaksa
Datang Tina Hate
Geunig Nyata Na
Tuh Nyandiwara
Nu Sabenerna Di Rekayasa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Balaka Hendy Restu, lirik lagu Hendy Restu Balaka, lirik Balaka Hendy Restu, lirik Hendy Restu Balaka, Kumpulan lirik lagu Hendy Restu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hendy Restu terlengkap, Download Lirik Lagu Balaka Hendy Restu, Chord dan Lirik Lagu Balaka Hendy Restu, Terjemahan Lirik Lagu Balaka Hendy Restu,Hendy Restu - Lirik Lagu Balaka, Profil Hendy Restu dan Lagu Balaka, Genre - Lirik Lagu Balaka Hendy RestuBalaka
  Hendy Restu   Writed by Admin  14833x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram