Lirik lagu Alfian Neng Geulis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Neng Geulis Pujaan Eungkang
Neng Geulis Akang Hoyong Tepang
Upami Teu Aya Pamengan
Langkung Sae Urang Keunalan

Neng Geulis Pujaan Eungkang
Neng Geulis Akang Hoyong Teupang
Upami Teuaya Pamengan
Sasih Paun Yu Urang Tunangan

Eta Saha Anu Acuk Bodas
Eta Saha Snu Acuk Kayas
Pipi Koneng Irung Mancung
Putri Bandung

Neng Geulis Pujaan Eungkang
Neng Geulis Akang Hoyong Teupang
Upami Teuaya Pamengan
Sasih Paun Yu Urang Tunangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Neng Geulis Alfian, lirik lagu Alfian Neng Geulis, lirik Neng Geulis Alfian, lirik Alfian Neng Geulis, Kumpulan lirik lagu Alfian terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Alfian terlengkap, Download Lirik Lagu Neng Geulis Alfian, Chord dan Lirik Lagu Neng Geulis Alfian, Terjemahan Lirik Lagu Neng Geulis Alfian,Alfian Band Pop - Lirik Lagu Neng Geulis, Profil Alfian dan Lagu Neng Geulis, Genre Band Pop - Lirik Lagu Neng Geulis AlfianNeng Geulis
  Alfian   Writed by Admin  1584x     Wednesday, 08-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram