Lirik lagu Alfian Neng Geulis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Neng Geulis Pujaan Eungkang
Neng Geulis Akang Hoyong Tepang
Upami Teu Aya Pamengan
Langkung Sae Urang Keunalan

Neng Geulis Pujaan Eungkang
Neng Geulis Akang Hoyong Teupang
Upami Teuaya Pamengan
Sasih Paun Yu Urang Tunangan

Eta Saha Anu Acuk Bodas
Eta Saha Snu Acuk Kayas
Pipi Koneng Irung Mancung
Putri Bandung

Neng Geulis Pujaan Eungkang
Neng Geulis Akang Hoyong Teupang
Upami Teuaya Pamengan
Sasih Paun Yu Urang Tunangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Neng Geulis Alfian, lirik lagu Alfian Neng Geulis, lirik Neng Geulis Alfian, lirik Alfian Neng Geulis, Kumpulan lirik lagu Alfian terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Alfian terlengkap
  Alfian   Writed by Admin  233x     Wednesday, 08-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram