Lirik lagu Jihan Audy Mencla Mencle
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Isuke Ngomong Ngene, Bengine Ngomong Seje
Lambemu Mencla Mencle Among Nyusahne Ae
Mendah Kowe Dadi Aku
Jaremu Setia Jebule Amung Ngapusi Aku

Langit Karo Bumi Ra Iso Dadi Siji
Rembulan Matahari Selalu Menyinari
Endahe Dunia Iki Ra Koyo Tresnamu
Sing Saiki Kerep Nyulayani

Asline Uwes Suwi Aku Ngempet Roso Iki
Tak Aboti Mergo Sayang Isih Neng Njero Ati
Sak Tenane Nek Wong Liyo Jelas Wes Angkat Tangan
Tapi Aku Mencoba Untuk Tetap Terus Bertahan

Isuke Ngomong Ngene, Bengine Ngomong Seje
Lambemu Mencla Mencle Among Nyusahne Ae
Mendah Kowe Dadi Aku
Jaremu Setia Jebule Amung Ngapusi Aku


Langit Karo Bumi Ra Iso Dadi Siji
Rembulan Matahari Selalu Menyinari
Endahe Dunia Iki Ra Koyo Tresnamu
Sing Saiki Kerep Nyulayani

Asline Uwes Suwi Aku Ngempet Roso Iki
Tak Aboti Mergo Sayang Isih Neng Njero Ati
Sak Tenane Nek Wong Liyo Jelas Wes Angkat Tangan
Tapi Aku Mencoba Untuk Tetap Terus Bertahan

Isuke Ngomong Ngene, Bengine Ngomong Seje
Lambemu Mencla Mencle Among Nyusahne Ae
Mendah Kowe Dadi Aku
Jaremu Setia Jebule Amung Ngapusi Aku

Langit Karo Bumi Ra Iso Dadi Siji
Rembulan Matahari Selalu Menyinari
Endahe Dunia Iki Ra Koyo Tresnamu
Sing Saiki Kerep Nyulayani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mencla Mencle Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Mencla Mencle, lirik Mencla Mencle Jihan Audy, lirik Jihan Audy Mencla Mencle, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  294x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram