Lirik lagu Merry Andani Midua Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Emut Baheula Ngawitan Tepang
Anjeun Anu Sakitu Deudeuhna
Meusmeus Nyebut Cinta
Meusmeus Nyebut Nyaah
Dugi Ka Abdi Sumerah Diri

Teu Lami Urang Ngarumah Tangga
Naha Atuh Ayeuna Bet Beda
Kawas Kila Kila
Hayang Nu Kadua
Dugi Ka Sirna Rasa Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Gening Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras Rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Abdi Teu Cangka Akang Rek Tega
Gening Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras Rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Midua Cinta Merry Andani, lirik lagu Merry Andani Midua Cinta, lirik Midua Cinta Merry Andani, lirik Merry Andani Midua Cinta, Kumpulan lirik lagu Merry Andani terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Merry Andani terlengkap, Download Lirik Lagu Midua Cinta Merry Andani, Chord dan Lirik Lagu Midua Cinta Merry Andani, Terjemahan Lirik Lagu Midua Cinta Merry Andani,Merry Andani Band Pop - Lirik Lagu Midua Cinta, Profil Merry Andani dan Lagu Midua Cinta, Genre Band Pop - Lirik Lagu Midua Cinta Merry AndaniMidua Cinta
  Merry Andani   Writed by Admin  1330x     Sunday, 03-04-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram