Lirik lagu Dewi Kirana Macan Lodaya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mas Jaluk Ditambani,
Pengen Ilang Pengen Mari..
Cinta Kula Setengah Mati,
Bli Sanggup Nglakoni..

Yen Bengi Arep Turu,
Katon Ning Njero Klambu..
Inget Bae Karo Sampean,
Ngganggu Pikiran..

Reff:
Wujude Cinta Ora Bisa Disawang,
Tapi Rasane Lara Perih Pisan..

Macan Lodaya Mlayu Ning Alas Roban,
Kelara Lara Demen Ning Sampean..
Duh Kesiksa Diri,
Ora Sanggup Ati Nahane..

Yen Bengi Arep Turu,
Katon Ning Njero Klambu..
Inget Bae Karo Sampean,
Ngganggu Pikiran..

Reff:
Wujude Cinta Ora Bisa Disawang,
Tapi Rasane Lara Perih Pisan..

Macan Lodaya Mlayu Ning Alas Roban,
Kelara Lara Demen Ning Sampean..
Duh Kesiksa Diri,
Ora Sanggup Ati Nahane..

Mas Jaluk Ditambani,
Pengen Ilang Pengen Mari..
Cinta Kula Setengah Mati,
Bli Sanggup Nglakoni..

Yen Bengi Arep Turu,
Katon Ning Njero Klambu..
Inget Bae Karo Sampean,
Ngganggu Pikiran..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Macan Lodaya Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Macan Lodaya, lirik Macan Lodaya Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Macan Lodaya, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  225x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram