Lirik lagu Wahyu F Giri Lamunan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sumribid angin ratri tansah hangantheni
Setya nrajang telenging ati

Angen angen tumlawung suwung ing wengi sepi
Tansah angranti tekamu duh yayi
Wong ayu age nyedhak a ing sandhingku
Nyawang manising esemu

Gawe lerem e rasaku tentrem ing atiku
Haywa pegat tresnamu sayangku
Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang

Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti slirmu kang dadi lamunan
Wong ayu age nyedak a ngekep ragaku
Sirnakna lara branta ing atiku
Amerga kabidhung wewayangmu ing pikirku


Haywa pegat tresnamu dhuh sayangku
Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti slirmu kang dadi lamunan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Lamunan Wahyu F Giri , lirik lagu Wahyu F Giri Lamunan , lirik Lamunan Wahyu F Giri , lirik Wahyu F Giri Lamunan , Kumpulan lirik lagu Wahyu F Giri terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Wahyu F Giri terlengkap, Download Lirik Lagu Lamunan Wahyu F Giri , Chord dan Lirik Lagu Lamunan Wahyu F Giri , Terjemahan Lirik Lagu Lamunan Wahyu F Giri ,Wahyu F Giri Band Pop - Lirik Lagu Lamunan , Profil Wahyu F Giri dan Lagu Lamunan , Genre Band Pop - Lirik Lagu Lamunan Wahyu F Giri Lamunan
  Wahyu F Giri   Writed by Admin  403x     Thursday, 22-02-2024
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Lamunan Wahyu F Giri ,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram