Lirik lagu Azmy Z Laleur Hejo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Boga kabogoh hayang nu geulis
Boga kabogoh hayang nu modis
Beungeutna nu mulus siga artis jeung seu'eur acis

Gayana mah emang siga sultan
Tapi geningan loba samet'an
Di sampeurkeun kalah beubeuleucetan jeung poho ingetan

Matak wajar lamun manehna
Di runghal ku kabeh sa'antragana
Di poyokan ku kabeh babaturana

Teu kaop ningali nu herang saeutik
Panona ngadadak cenghar bunceulik
Teu kaop nempoan awakna montok
Ngahuleung teu ngicep bari olohok

Kabeukina unggal poe kur lalajo scrol tiktok
Ngahayal jiga nu boloho
Manehmah emang dasar
Laleur hejo lalaki hese jodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Laleur Hejo Azmy Z, lirik lagu Azmy Z Laleur Hejo, lirik Laleur Hejo Azmy Z, lirik Azmy Z Laleur Hejo, Kumpulan lirik lagu Azmy Z terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Azmy Z terlengkap, Download Lirik Lagu Laleur Hejo Azmy Z, Chord dan Lirik Lagu Laleur Hejo Azmy Z, Terjemahan Lirik Lagu Laleur Hejo Azmy Z,Azmy Z Dangdut - Lirik Lagu Laleur Hejo, Profil Azmy Z dan Lagu Laleur Hejo, Genre Dangdut - Lirik Lagu Laleur Hejo Azmy ZLaleur Hejo
  Azmy Z   Writed by Admin  48x     Saturday, 20-04-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram