Lirik lagu Norma Silvia Kimcil Kepolen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pancene Koe Pabu Nuruti Ibumu
Jare Nek Ra Ninja Ra Oleh Dicinta
Opo Koyo Ngene Susahe Wong Kere
Ameh Nyandeng Tresno Kalah Karo Bondo

Ku Ngerti Sifatmu Bedo Karo Awakku Iki
Ono Opo Kok Koe Bedo Karo Aku Iki
Opo Aku Salah Nek Aku Tresno Koe
Po Pendak Dino Atimu Enenge Gelisah

Mending Aku Ro Koe Koreksi Dewe-dewe
Ojo Waton Tumindak Nek Kuwi Ora Becik
Mergo Sak Iki Tresno Enenge Gor Bondo
Menang Rupo Kalah Rupo Aku Ora Popo

Pancene Koe Pabu Nuruti Ibumu
Jare Nek Ra Ninja Ra Oleh Dicinta
Opo Koyo Ngene Susahe Wong Kere
Ameh Nyandeng Tresno Kalah Karo Bondo

Pisan Pindo Aku Percoyo Ro Omonganmu
Jebul Saiki Koe Wes Keconangan Neng Mburiku
Koe Selingkuh Ro Konc*ku Cerakku Iki
Opo Dumeh Aku Wong Kere Langsung Tok Larani

Jaremu Nek Ra Fu Koe Ora I Love You
Jaremu Nek Ra Ninja Koe Ora Cinta
Nanging Pie Meneh Aku Wong Ra Nduwe
Kalah Bondo Menang Rupo Kuwi Saklawase

Pancene Koe Pabu Nuruti Ibumu
Jare Nek Ra Ninja Ra Oleh Dicinta
Opo Koyo Ngene Susahe Wong Kere
Ameh Nyandeng Tresno Kalah Karo Bondo

Yonek Koe Ra Iso Trimo Opo Enenge
Gor Isone Ngoyak Bondo Kuwi Ciri Khase
Pancen Koe Konco Neng Atimu Wuto
Menang Rupo Moto Bondo Kui Pancen Koe

Aku Wes Ra Betah Ngrasake Sifatmu
Mending Aku Tak Pisah Ninggalke Sliramu
Ojo Rumongso Bisa Nek Koe Ora Iso
Atiku Wes Ra Kuat Rasane Pengen Njepat

Pancene Koe Pabu Nuruti Ibumu
Jare Nek Ra Ninja Ra Oleh Dicinta
Opo Koyo Ngene Susahe Wong Kere
Ameh Nyandeng Tresno Kalah Karo Bondo

Pancene Koe Pabu Nuruti Ibumu
Jare Nek Ra Ninja Ra Oleh Dicinta
Opo Koyo Ngene Susahe Wong Kere
Ameh Nyandeng Tresno Kalah Karo Bondo

Sudah Tahu Yang Ini Belum?


Jaran Goyang, Lagu Hits Kekinian Yang Miliki Arti Ilmu Pelet?

Lagunya Nge-hits Tapi Asing Di Telinga, Apa Sebenarnya Arti Di Balik Kimcil Kepolen?

Arti Di Balik Lagu Konco Mesra, Dilema Kids Jaman Now Dari Temen Jadi Demen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kimcil Kepolen Norma Silvia, lirik lagu Norma Silvia Kimcil Kepolen, lirik Kimcil Kepolen Norma Silvia, lirik Norma Silvia Kimcil Kepolen, Kumpulan lirik lagu Norma Silvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Norma Silvia terlengkap
  Norma Silvia   Writed by Admin  383x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram