Lirik lagu Vita Alvia Lalekno Baen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Nyongko Pungkasane Rusak Atinisun
Wes Peng Piro Baen Riko Ngejur Batin Iki
Wes Cukup Riko Gawe Ajur Urip Isun
Sak Wise Riko Ngadoh Ati Nong Wong Liyo

Remek Rasane Rogo Iki

Lalekno Baen Isun Teko Urip Riko
Kerono Riko Wes Ono Pilihan Liyo
Tinggalen Isun Ring Kene Peluken Larene
Myakne Isun Hang Nyawang Masio Iluh Banyu Moto Mili Getih

Sing Nyongko Pungkasane Rusak Atinisun
Wes Peng Piro Baen Riko Ngejur Batin Iki
Wes Cukup Riko Gawe Ajur Urip Isun
Sak Wise Riko Ngadoh Ati Nong Wong Liyo


Remek Rasane Rogo Iki

Lalekno Baen Isun Teko Urip Riko
Kerono Riko Wes Ono Pilihan Liyo
Tinggalen Isun Ring Kene Peluken Larene
Myakne Isun Hang Nyawang Masio Iluh Banyu Moto Mili Getih

Lalekno Baen Isun Teko Urip Riko
Kerono Riko Wes Ono Pilihan Liyo
Tinggalen Isun Ring Kene Peluken Larene
Myakne Isun Hang Nyawang Masio Iluh Banyu Moto Mili Getih

Lalekno Baen Isun Teko Urip Riko
Kerono Riko Wes Ono Pilihan Liyo
Tinggalen Isun Ring Kene Sun Larene
Riko Sing Usah Nyawang Tuwas Eluh Banyu Moto Mili
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Lalekno Baen Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Lalekno Baen, lirik Lalekno Baen Vita Alvia, lirik Vita Alvia Lalekno Baen, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  218x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram