Lirik lagu Iink Kurnia Lain Jodona
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Muka lambaran carita ..
Nu pinuh rasa tunggara
Lalakon nu karandapan ..
Pinuh rungkang jeung hahalang

Hampura akang hampura euis ..
Mun cinta nu teu laksana
Tos kapalay tuang Rama ..
Meugatkeun ka`asih urang ..

Tebih lemah ka langitna ..
Anggang bulan jeung bentangna
Najan nara rek papisah ..
Urang geus kieu kudu na

Duuh geulis .. urang teh lain jodona
Wayahna geus takdir maha kawasa
Urang mo majar kumaha ..

Hampura akang hampura euis ..
Mun cinta nu teu laksana
Tos kapalay tuang Rama ..
Meugatkeun ka`asih urang ..

Tebih lemah ka langitna ..
Anggang bulan jeung bentangna
Najan nara rek papisah ..
Urang geus kieu kudu na

Duuh geulis .. urang teh lain jodona
Wayahna geus takdir maha kawasa
Urang mo majar kumaha ..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Lain Jodona Iink Kurnia, lirik lagu Iink Kurnia Lain Jodona, lirik Lain Jodona Iink Kurnia, lirik Iink Kurnia Lain Jodona, Kumpulan lirik lagu Iink Kurnia terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Iink Kurnia terlengkap, Download Lirik Lagu Lain Jodona Iink Kurnia, Chord dan Lirik Lagu Lain Jodona Iink Kurnia, Terjemahan Lirik Lagu Lain Jodona Iink Kurnia,Iink Kurnia - Lirik Lagu Lain Jodona, Profil Iink Kurnia dan Lagu Lain Jodona, Genre - Lirik Lagu Lain Jodona Iink KurniaLain Jodona
  Iink Kurnia   Writed by Admin  708x     Wednesday, 24-05-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram